ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ντόπινγκ κοντρόλ στο Κορωπί

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο Κορωπί βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι.

Πριν αρχίσει η προπόνηση εμφανίστηκαν στο Κορωπί, δύο ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ ζήτησαν να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο Ζαχίντ, ο Περέα, ο Μαυρομάτης και ο Χριστογεώργος.

Εχει γίνει και πριν από άλλα παιχνίδια αυτό με το ΕΣΚΑΝ και σε άλλες ομάδες. Αυτή την φορά δεν φαίνεται ότι το ζήτησε κάποια ομάδα, αλλά αυτοβούλως το ΕΣΚΑΝ έκανε αιφνίδιο έλεγχο και στις δύο ομάδες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κατά τα άλλα η σημερινή (3/1) προπόνηση είχε διάρκεια 90 λεπτά και πριν την έναρξή της ο Γιώργος Δώνης έδειξε και πάλι video στους παίκτες και τους ανέλυσε κάποια στοιχεία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δουλέψει πολύ στην τακτική του αγώνα και έχει δείξει στους παίκτες, πως ακριβώς θέλουν να παίξουν.

Στη προπόνηση, οι πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, ακολούθως εξασκήθηκαν στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ