Παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό και στο Κορωπί βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΣΚΑΝ, για να περάσει από ντόπινγκ κοντρόλ παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι.

Πριν αρχίσει η προπόνηση εμφανίστηκαν στο Κορωπί, δύο ελεγκτές του ΕΣΚΑΝ ζήτησαν να περάσουν από ντόπινγκ κοντρόλ τέσσερις παίκτες του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα ο Ζαχίντ, ο Περέα, ο Μαυρομάτης και ο Χριστογεώργος.

ADVERTISING

Εχει γίνει και πριν από άλλα παιχνίδια αυτό με το ΕΣΚΑΝ και σε άλλες ομάδες. Αυτή την φορά δεν φαίνεται ότι το ζήτησε κάποια ομάδα, αλλά αυτοβούλως το ΕΣΚΑΝ έκανε αιφνίδιο έλεγχο και στις δύο ομάδες ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ

Κατά τα άλλα η σημερινή (3/1) προπόνηση είχε διάρκεια 90 λεπτά και πριν την έναρξή της ο Γιώργος Δώνης έδειξε και πάλι video στους παίκτες και τους ανέλυσε κάποια στοιχεία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δουλέψει πολύ στην τακτική του αγώνα και έχει δείξει στους παίκτες, πως ακριβώς θέλουν να παίξουν.

ADVERTISING

Στη προπόνηση, οι πράσινοι άρχισαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας, ακολούθως εξασκήθηκαν στα τελειώματα και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης.