ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Γιόχανσον μένει και περιμένει

Παναθηναϊκός:  Ο Γιόχανσον μένει και περιμένει

Ο Ματίας Γιόχανσον δεν απασχολεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού ούτε με ανανέωση, ούτε με αποδέσμευση. Το Sport24.gr εξηγεί τι συμβαίνει με τον Σουηδό δεξιό μπακ.

Ο μόνος από τους ξένους του ρόστερ ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2020, αλλά δεν έχει δεχτεί «ενόχληση» - θετική ή αρνητική - από τον Νίκο Νταμπίζα, είναι ο Ματίας Γιόχανσον. Ο Σουηδός δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του χωρίς σκοτούρες ή σκέψεις.

Δεν κλήθηκε να απαντήσει σε πρόταση ανανέωσης, ούτε του ζητήθηκε να διακόψει τη συνεργασία του. Ο Γιόχανσον ξεκουράζεται μετά από μία περίεργη χρονιά και έχει στο μυαλό του τη σεζόν 2019-2020, που θα είναι καθοριστική για το μέλλον του, γενικότερα. Ανεξάρτητα από το αν θα μείνει στην Αθήνα ή θα μετακομίσει σε άλλο μέρος.

Ο Γιόχανσον πλήρως αντιλαμβάνεται τη σημασία του επόμενου πρωταθλήματος. Στο τρίτο και τελευταίο έτος του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, θέλει να έχει μία γεμάτη αγωνιστική περίοδο. Να είναι υγιής, να παίξει περισσότερα από 20 παιχνίδια και να έχει σταθερή απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει μία ευνοϊκή συμφωνία για την μεθεπόμενη δουλειά του.

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό, ο Γιόχανσον είναι απολύτως συνειδητοποιημένος. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής ξέρει ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, δύσκολα θα δεχτεί υψηλότερη προσφορά, διότι οι φετινές αποδοχές του θα ξεπεράσουν τις 300.000 ευρώ. Ο Γιόχανσον θα ήθελε να συνεχίσει στο «Γεώργιος Καλαφάτης», αλλά δεν επαφίεται στη δική του βούληση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, o Γιόχανσον δεν έχει μιλήσει με τον Νταμπίζα για νέο συμβόλαιο. Παράλληλα, ο Σουηδός δεξιός μπακ δεν ψάχνεται για άλλη ομάδα, αφού δεν σκοπεύει να πάρει μεταγραφή αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Διότι πιστεύει ότι στον Παναθηναϊκό θα χρησιμοποιηθεί βασικός και θα καταφέρει να ανεβάσει ξανά τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο».

Προς το παρόν, ο Γιόχανσόν δεν «βλέπει» πιο μακριά. Αν ενδιαφερθεί κάποιος από το εξωτερικό, τότε ο Γιόχανσον θα το συζητήσει με τον Νταμπίζα και θα αποφασίσουν. Όμως, ο ποδοσφαιριστής δεν το επιδιώκει. Ούτε φαντάζει ρεαλιστικό σενάριο να βρεθεί ομάδα που θα πληρώσει για να αγοράσει τον Γιόχανσον, μετά από ένα μέτριο πρωτάθλημα στο οποίο ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε από μυϊκούς τραυματισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Με προϋποθέσεις το "ναι" για Χατζηγιοβάνη
Παναθηναϊκός: Τα 45 ενεργά συμβόλαια του τριφυλλιού για το 2019-20
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ