ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο λόγος που το τριφύλλι είπε "όχι" στην Ίντερ

Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Matias Vecino celebrates after scoring his side's opening goal during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, March 17, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Παναθηναϊκός από τη στιγμή που δεν γνώριζε το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Super League δεν μπορούσε να δεσμευτεί με το φιλικό με την Ίντερ στην Ιταλία.

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Sport24.gr η Ίντερ είχε καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στην Ιταλία στις 18 Αυγούστου και περίμενε την απάντηση του τριφυλλιού.

Από την πράσινη ΠΑΕ επιβεβαίωσαν τη σχετική πρόταση που είχαν καταθέσει οι "νερατζούρι" στο τριφύλλι τονίζοντας όμως πως η Ίντερ είχε δώσει διορία απάντησης στον Παναθηναϊκό μέχρι την Δευτέρα.

Η απάντηση των πράσινων ήταν πως δεν μπορούσαν να δεχθούν ή να απορρίψουν τη σχετική πρόταση όσο δεν ξέρουν το πρόγραμμα της Super League και να υπάρξει δέσμευση για το συγκεκριμένο φιλικό καθώς ο Γιώργος Δώνης ήθελε να ξέρει αν ο Παναθηναϊκός θα έχει εντός η εκτός έδρας πρεμιέρα και ανάλογα να κλειστεί το τελευταίο χρονικά φιλικό του τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ