ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Μπάσα έρχεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές

Παναθηναϊκός: Ο Μπάσα έρχεται στην Αθήνα για τις τελικές επαφές

Ο Αλβανός μέσος, Βουλνέτ Μπάσα, αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 20 Ιουλίου για να κάνει τις τελικές συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Αρκετά προχωρημένο είναι το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βουλνέτ Μπάσα. Ο 30χρονος Αλβανός μέσος ύψους 1,76μ έχει προχωρήσει αρκετά τις επαφές του με τον Τσάβι Ρόκα τις τελευταίες εβδομάδες και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά αναμένεται σε περίπου ένα μήνα να έρθει στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια θα έρθει στις 20 Ιουλίου όταν και ολοκληρώνονται τα playoffs και τα playout στην πολωνική "Ekstraklasa".

Τότε αναμένεται ο Αλβανός χαφ να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με την Βίσλα Κρακοβίας και να έρθει στην Αθήνα για τις τελικές επαφές με τους πράσινους. Ο Μπάσα έχει οψιόν στο συμβόλαιο του με την πολωνική ομάδα για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο όλα δείχνουν ότι δεν θα ενεργοποιηθεί και έτσι θα είναι ελεύθερος να κλείσει σε όποια ομάδα επιθυμεί με τον Παναθηναϊκό να έχει το πάνω χέρι.

Ο 30χρονος είναι αδερφός του πρώην παίκτη του Άρη και αγωνίζεται στην Πολωνία τα τελευταία τρία χρόνια. Σε αυτήν την τριετία έχει αγωνιστεί σε 68 ματς και μετρά τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ. Η ποδοσφαιρική του καριέρα ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σιόν όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησαν η Γρασχόπερ, η Ξαμάξ και μετά ξανά η Σιόν πριν αρχίσει το ταξίδι του στην Ισπανία. Πρώτα ως δανεικός στην Σαραγόσα και στη συνέχεια στην Πονφεραντίνα και την Μούρθια. Από εκεί πήγε στην Βίσλα το καλοκαίρι του 2017 όπου αγωνίζεται μέχρι και σήμερα.

Φέτος η Βίσλα πραγματοποιεί μία από τις χειρότερες σεζόν της σύγχρονης ιστορίας της θα συμμετάσχει στα πλέι-άουτ του υποβιβασμού, τα οποία θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουλίου.

Δείτε τον να σκοράρει με τη φανέλα της Σαραγόσα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ