ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Ο Νούνες πήρε χρόνο ως "εξάρι"

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ζοάο Νούνες χρησιμοποιήθηκε ως αμυντικός χαφ από τον Γιώργο Δώνη στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα, ο οποίος πήρε τη νίκη με 1-0 με γκολ του Κραγιόπουλου.

Μία μικρή πρόβα για το "Κλεάνθης Βικελίδης" έκανε ο Γιώργος Δώνης στο σαββατιάτικο (7/9) φιλικό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γεώργιος Καλαφάτης". Ο Δώνης χρησιμοποίησε τον Ζοάο Νούνες ως αμυντικό χαφ στο πρώτο ημίχρονο, δείχνοντας ότι είναι η πρώτη σκέψη του για το ματς με τον Άρη, στο οποίο θα εκτίσει την ποινή του ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Νούνες έπαιξε ως δεξιός μπακ, ενώ ο Θεοχάρης έμεινε ως αμυντικός μέσος. Πάντως, ο Πορτογάλος αναμένεται να παίξει στη Θεσσαλονίκη και όχι ο νεαρός μεσοαμυντικός.

Από εκεί και πέρα, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Ούφε Μπεκ έπαιξαν για πρώτη φορά με την πράσινη φανέλα, αλλά ο Ολλανδός στόπερ και ο Δανός εξτρέμ έδειξαν ότι χρειάζονται χρόνο για να βρουν τη φόρμα τους. Αντίθετα, ο Φεντερίκο Μακέντα δεν αγωνίστηκε προκειμένου να μην επιβαρυνθεί λόγω των ενοχλήσεων στη μέση.

Για την ιστορία, ο Απόλλωνας νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό με σκόρερ τον Κραγιόπουλο, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 88' με σουτ.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης (46’ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης (46’ Ινσούα), Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβέτσιος (46’ Πούγγουρας), Μαυρομμάτης (46’ Σένκεφελεντ) Νούνες, Θεοχάρης, Ζαχίντ (65’ Αθανασακόπουλος), Μολό (46’ Μπεκ), Χατζηγιοβάνης (46’ Σερπέζης), Περέα (46΄Βέργος).

Απόλλωνας: Αναγνωστόπουλος, Γκίνο (30' λ. τρ. Κυριακίδης, 60' Χειρίτραντας), Κύργιας, Βαφέας, Ρώσση (46' Βιτλής), Αγρόδημος (60' Κραγιόπουλος), Λαγός (60' Μπλάζιτς), Καραγκούνης (60' Μπαστιάνος), Ιριτιέρ (60' Παυλίδης), Γιαννιτσάνης (46' Βουό), Βάρκας (60' Λάμπη).

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ