ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι δέκα σίγουροι και το ερωτηματικό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΡΣΟΤ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΜΠΕΡΣΟΤ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε γρίφο για δυνατούς λύτες αναδεικνύεται η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι καθώς όλα είναι ανοιχτά για την κορυφή της επίθεσης. Ανάμεσα σε Βέργο, Καμπετσή και Περέα η τελική επιλογή του Δώνη.

Ο Παναθηναϊκός έχει να δώσει την Κυριακή το βράδυ (20:00, ΕΡΤ SPORTS) ένα δύσκολο και αρκετά δυνατό ματς κόντρα στον Ατρόμητο με τον Γιώργο Δώνη να έχει βρει τους δέκα από τους έντεκα που θα ξεκινήσουν κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Η μοναδική θέση στην οποία ουσιαστικά υπάρχει εκκρεμότητα είναι αυτή του σέντερ φορ και συγκεκριμένα ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μακέντα ο οποίος δεν μπορεί να αγωνιστεί καθώς είναι τραυματίας.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και ας δούμε εν συνεχεία όλα τα δεδομένα. Ο 50χρονος τεχνικός σκοπεύει να επαναφέρει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην αρχική ενδεκάδα ενώ δεν θα ρισκάρει με τη χρησιμοποίηση του Χατζηθεοδωρίδη από την αρχή.

Οπότε οι δέκα σίγουροι είναι οι εξής. Κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Διούδης και στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Γιόχανσον με τον Ινσούα να παίζει αριστερά. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας.

Μπροστά τους στο 4-2-3-1 με το οποίο αναμένεται να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστούν οι Κουρμπέλης και Δώνης και στην τριάδα πίσω από το φορ θα παίξουν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης στα δυο άκρα και ο Ζαχίντ στο κέντρο και πιο κοντά στον μοναδικό προωθημένο, όπως και στο ματς με τον Πανιώνιο.

ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ

Για την κορυφή της επίθεσης τώρα υπάρχουν τέσσερις λύσεις αλλά ο Δώνης δεν έχει δείξει τα τελικά του πλάνα και ίσως και ο ίδιος δεν έχει κατασταλάξει.

Η πρώτη λύση είναι αυτή του Κολοβού ο οποίος έπαιξε και κόντρα στην Ξάνθη αλλά δεν τα πήγε τόσο καλά με βάση τον Έλληνα τεχνικό οπότε οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Η δεύτερη ακούει στο όνομα του Περέα. Ο Κολομβιανός ο οποίος αντιμετώπισε και ένα πρόβλημα τραυματισμού έχει δείξει πως όταν έρχεται από τον πάγκο είναι καλύτερος και όχι όταν παίζει από την αρχή, όπως συνέβη και κόντρα στον Πανιώνιο.

Η τρίτη είναι αυτή του Αργύρη Καμπετσή αλλά ο Γιώργος Δώνης έχει αρκετό καιρό να βάλει τον 21χρονο επιθετικό σε θέση κλασικού ενιαρού και όποτε τον χρησιμοποιεί τον βάζει κυρίως στα άκρα. Οπότε ούτε και αυτή η περίπτωση συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Η τέταρτη είναι ο Νίκος Βέργος. Ένας κλασικός φορ ο οποίος όμως φέτος δεν έχει παίξει καθόλου έως τώρα στο πρωτάθλημα. Αυτό βέβαια είναι ίσως και ατού σε σύγκριση με τους υπόλοιπους. Γιατί δεν έχει πάρει την ευκαιρία του, παρά μόνο στα φιλικά, οπότε δεν αποκλείεται ο Δώνης να του τη δώσει τώρα.

Η έκπληξη θα ήταν η χρησιμοποίηση του Χρήστου Σέχου. Ο 50χρονος τεχνικός τον έβαλε σε δυο-τρεις δοκιμές με τους Βασικούς αλλά ο νεαρός ταλαντούχος φορ στον οποίο πιστεύει αρκετά ο Δώνης δεν είναι σε θέση να βγάλει ένα ενενηντάλεπτο με όσα έχει περάσει τους τελευταίους μήνες και έχοντας αγωνιστεί φέτος μόνο σε ένα παιχνίδι με την Κ19 του Παναθηναϊκού.

Οπότε όλα είναι ανοιχτά στο θέμα του φορ με το Νίκο Βέργο να είναι αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ