ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οι ξένοι βλέπουν την διαφορά

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Φεντερίκο Μακέντα το δήλωσε, αλλά δεν είναι ο μόνος. Και άλλοι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού βλέπουν ότι στην Ελλάδα η Πολιτεία πήρε γρήγορα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Εχουμε συνηθίσει να λέμε σαν χώρα ότι είμαστε πολύ πίσω σε πολλά οργανωτικά θέματα, αλλά και στην οικονομία σε σύγκριση με άλλες προηγμένες χώρες της Ευρώπης. Και φυσικά και στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο.

Την τελευταία εβδομάδα, όμως, φαίνεται, ότιΙ... βάζουμε τα γυαλιά σε όλη την Ευρώπη. Οι ξένοι παίκτες του Παναθηναϊκού το ομολογούν και ο Μακέντα το είπε με δηλώσεις στην πατρίδα του την Κυριακή.

Ότι στην Ελλάδα πήραν πολύ πιο γρήγορα τα μέτρα για να προλάβουν την εξάπλωση του ιού σε αντίθεση με την Ιταλία, όπου η κατάσταση είναι τραγική και κάθε μέρα χάνονται εκατοντάδες ζωές.

Ανάλογη άποψη με τον Μακέντα έχει και ο Ανουάρ, που επικοινωνεί με πρώην συμπαίκτες του στην Ισπανία και μαθαίνει για την πολύ δύσκολη κατάσταση που βιώνει η χώρα που έπαιζε μέχρι τον Γενάρη ποδόσφαιρο, αλλά και ο Αγιούμπ με τα όσα συμβαίνουν στην Ολλανδία.

Είναι πολύ σημαντικό για την Ελλάδα και φυσικά δευτερευόντως για τον Παναθηναϊκό οι ξένοι παίκτες, που αγωνίζονται εδώ, να αισθάνονται μεγαλύτερη ασφάλεια από ό,τι θα αισθανόντουσαν αν ήταν στην πατρίδα τους ή στην χώρα που αγωνιζόντουσαν μέχρι πριν λίγους μήνες.

Συνήθως οι Ελληνες έχουμε συνηθίσει να γκρινιάζουμε -σωστά αρκετές φορές- για τα όσα συμβαίνουν στην πατρίδα μας σε σχέση με το εξωτερικό, σε αυτή τη μεγάλη μάχη, όμως, οι ξένοι αναγνωρίζουν ότι παίζουμε την καλύτερη... άμυνα και το κάναμε και γρήγορα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ