ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για Ατρόμητο πλην του τραυματία Μακέντα

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ / ΓΙΟΑΝ ΜΟΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης σε μια προσπάθεια συσπείρωσης της ομάδας πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο 22 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Μακέντα και ο ανέτοιμος Φάουστο αλλά και ο Μαυρομμάτης.

Την επόμενη της απομάκρυνσης του Νίκου Νταμπίζα ο Γιώργος Δώνης σε μια προσπάθεια συσπείρωσης του Παναθηναϊκού πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο 22 ποδοσφαιριστές.

Ουσιαστικά όσους μπορούν να παίξουν, ακόμα και τον Μπεκ, αλλά και τον Χατζηθεοδωρίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το ματς με την Ξάνθη και άφησε εκτός τον τραυματία Φεντερίκο Μακέντα και τον Φάουστο που δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Επίσης στην αποστολή επιστρέφει ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ο οποίος αναμένεται να είναι και βασικός μετά και τη συμφωνία του να παραμείνει στο τριφύλλι ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκε τόσο ο Σέχου όσο και ο νεαρός Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος.

Στην αποστολή του τριφυλλιού συγκεκριμένα βρίσκονται οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μολό, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Περέα, Βέργος, Σέχου, Καμπετσής.

Εκτός αποστολής πλην του τραυματία Μακέντα και του ανέτοιμου Φάουστο έμειναν και οι Μαυρομμάτης, Ξενόπουλος, Αποστολάκης, Θεοχάρης καθώς και οι Ζαγαρίτης, Χριστογεώργος που αγωνίστηκαν το Σάββατο το πρωί με την Κ19 του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ