ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για τρεις νίκες

Παναθηναϊκός: Όλοι μέσα για τρεις νίκες
SOTIRIS DIMITROPOULOS

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στο κύπελλο, αλλά συνεχίζει την προσπάθεια στο πρωτάθλημα, για να ολοκληρώσει την κανονική σεζόν μόνο με επιτυχίες και να μπει με καλή ψυχολογία στα play off.

Ο Γιώργος Δώνης θεωρεί δεδομένο ότι παρά τον αποκλεισμό από το κύπελλο, η ομάδα θα συνεχίσει να έχει κίνητρο, αφού στόχος είναι να βελτιωθεί και άλλο και να φθάσει πιο ψηλά στην βαθμολογία μέσω των play off.

Αυτό σημαίνει ότι τόσο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όσο και στα άλλα δύο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Δώνης θα χρησιμοποιήσει τους παίκτες που θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Στόχος για τον Παναθηναϊκό θα είναι οι τρεις νίκες κόντρα σε Παναιτωλικό , Αστέρα στην Τρίπολη και Βόλο στο ΟΑΚΑ, ώστε η ομάδα να μπει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα play off.

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΥΝΕΣ,Η ΚΟΛΟΒΕΤΣΙΟΣ

Για το παιχνίδι της Κυριακής οι αλλαγές στην ενδεκάδα θα είναι δύο και αν θα είναι και παραπάνω θα φανεί από την κατάσταση του Χρήστου Δώνη ή από το αν θα υπάρχουν άλλα απρόοπτα τις επόμενες ημέρες.

Ο Γιόχανσον και ο Σένκεφελντ είναι τιμωρημένοι και δεν θα αγωνιστούν την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ. Την θέση του Σουηδού μπακ θα πάρει ο Κώστας Αποστολάκης που επανέρχεται στην ενδεκάδα, ενώ δίπλα στον Πούγγουρα θα αγωνιστεί ένας εκ των Νούνες, Κολοβέτσιου.

Οσον αφορά στις άλλες θέσεις, αν είναι εντάξει ο Δώνης αναμένεται να αγωνιστούν οι: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Δώνης, Νάγκι, Χατζηγιοβάνης, Ζαχίντ, Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μία σπίθα για να επιστρέψει στο γήπεδο
Ο κόσμος θύμισε Παναθηναϊκό
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ