ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Οριστικά δανεικός στον Λεβαδειακό ο Θεοχάρης

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020-21 ως δανεικός στον Λεβαδειακό με τη μετακίνηση του 22χρονου ποδοσφαιριστή από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Βοιωτίας να ολοκληρώνεται τις επόμενες ώρες.

Στον Λεβαδειακό θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Βαγγέλης Θεοχάρης με τον 22χρονο αμυντικό (σ.σ. γεννημένος στις 6/7/1998) να παραχωρείται δανεικός από τον Παναθηναϊκό στην ομάδα της Βοιωτίας για τη σεζόν 2020-21.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ο οποίος μπορεί να παίξει τόσο ως στόπερ, ως δεξί μπακ αλλά και ως αμυντικό χαφ αναμένεται να βρεθεί τις επόμενες ώρες στη Βοιωτία, πιθανότατα την Τρίτη (15/9), σύμφωνα με όσα υποστήριζαν από τον Λεβαδειακό προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στους "πράσινους".

Ο Θεοχάρης είχε ενημερωθεί από τον Πογιάτος πριν από λίγες μέρες πως δεν υπολογίζεται ενόψει της φετινής σεζόν και θα ήταν καλύτερο να βρει μια ομάδα ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής και να παρακολουθείται από τους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Τόσο ο Λεβαδειακός που θα διεκδικήσει την άνοδο στην Super League Interwetten όσο και ο Πανιώνιος θέλησαν να κάνουν δικό τους το νεαρό ποδοσφαιριστή με τους Βοιωτούς να αποσπούν τελικά την υπογραφή του.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος έγινε επαγγελματίας στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2017 έχει παίξει συνολικά σε δέκα παιχνίδια με τους "πράσινους", οκτώ στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο ενώ στα playoffs της σεζόν 2019-20 που ολοκληρώθηκε πριν από δύο μήνες τα πήγε εξαιρετικά σε όποια θέση και αν τον χρησιμοποίησε ο Γιώργος Δώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ