ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τα δύο γκολ σε δύο λεπτά με Δώνη - Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα: Τα δύο γκολ σε δύο λεπτά με Δώνη - Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός σε διάστημα δύο λεπτών κατάφερε να μετατρέψει το εις βάρος του 0-1 σε 2-1 χάρη στα γκολ των Δώνη και Σένκεφελντ στο 56' και στο 58' (VIDEO).

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πίεσε τους φιλοξενούμενους δυναμικά.

Σαν σε πυγμαχικό αγώνα, λοιπόν, ενώ οι πράσινοι ήταν στα σχοινιά με το εις βάρος τους 0-1 από την κεφαλιά του Παντελάκη, κατάφεραν την ανατροπή πράγμα που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως νοκ-ντάουν για τους φιλοξενούμενους.

Ο Χρήστος Δώνης αποτέλεσε το πρώτο χτύπημα του Παναθηναϊκού. Ο 25χρονος μέσος έκανε πολύ όμορφη κίνηση στην περιοχή των Ιωαννίνων και με άψογη κεφαλιά στο 56ο λεπτό νίκησε τον Γιαννίκογλου και ισοφάρισε σε 1-1. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο γκολ του Δώνη, αφού είχε σκοράρει και στο πρωτάθλημα με τον Πανιώνιο.

Το τέρμα της ανατροπής, τώρα, προήλθε από κεντρικό αμυντικό και συγκεκριμένα τον Σένκεφελντ. Ο έμπειρος στόπερ βρέθηκε στο κουτί του ΠΑΣ και πάνω στη σύγχυση έπιασε το σουτ και έγραψε το 2-1 στο 58'.

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΩΝΗ

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΕΝΚΕΦΕΛΝΤ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ: Ακυρώθηκε "καθαρό" γκολ του Ινσούα

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ