ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πληρώνει περισσότερα στον Ρινάλντι για συμβιβασμό

Παναθηναϊκός: Πληρώνει περισσότερα στον Ρινάλντι για συμβιβασμό
EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκανε νέα πρόταση στον Λαουτάρο Ρινάλντι, προκειμένου να πετύχουν εξωδικαστικό συμβιβασμό. Διαβάστε το ρεπορτάζ τουSport24.gr.

Με σκοπό να κλείσει κάθε εκκρεμότητα πριν την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Μαρτίου για την αδειοδότηση, η διοίκηση του Παναθηναϊκού απέχει ελάχιστα από την επίτευξη συμβιβασμού με τον Λαουτάρο Ρινάλντι.

Η εξέλιξη επιβεβαιώθηκε από τον δικηγόρο του Αργεντινού επιθετικού, στη διάρκεια της συνεδρίασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Ο Ρινάλντι έχει καταθέσει έφεση κατά της πρωτοβάθμιας απόφασης που του επιδίκασε 530.000 ευρώ και διεκδικεί 620.000 ευρώ. Η ΠΑΕ είχε την ευχέρεια να “οχυρωθεί” στην προηγούμενη ετυμηγορία και να περιμένει την εκδίκαση στο δεύτερο βαθμό, ωστόσο δεν προτίθεται να αφήσει την εκκρεμοδικία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr,στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (19/2) πριν τη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού έκανε νέα πρόταση στην πλευρά του Ρινάλντι. Το προτεινόμενο ποσό είναι μεγαλύτερο από αυτό που διεκδικεί ο Αργεντινός, αλλά προβλέπεται η εξόφληση του σε περισσότερες δόσεις.

Η πλευρά του Ρινάλντι αντιμετωπίζεται θετικά την πρόταση του Παναθηναϊκού και το παραδέχτηκε ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Γιώργος Ζελελίδης στο Διαιτητικό Δικαστήριο. “Θεωρώ πως βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για μία συμφωνία” τόνισε ο κ. Ζελελίδης στην Έδρα.

Κατόπιν τούτου, ο Παναθηναϊκός και ο Ρινάλντι ζήτησαν και έλαβαν αναβολή για τις 4 Μαρτίου, αν και εκτιμούν ότι μέχρι τότε θα τα έχουν βρει.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ