ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα με ιδιαιτερότητες στη Λαμία

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει τις επίσημες υποχρεώσεις του και θέλει να εμφανίσει το καλό πρόσωπο του καλοκαιριού και στο πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω της γνωστής ποινής, ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τα τέλη Αυγούστου για να παίξει επίσημο παιχνίδι σε αντίθεση με τους άλλους μεγάλους. Αρχής γενομένης από σήμερα (24/8, 19:00) μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας τη Λαμία εκτός έδρας.

Προφανώς, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι το "διπλό", ώστε να αρχίσει νικηφόρα στο ματς που ανοίγει τη σεζόν 2019-2020 στη Superleague. Η ομάδα του Δώνη άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα φιλικά του καλοκαιριού, όμως αυτό δεν αρκεί... Πρέπει να δείξει ότι έχει την ουσία και μπορεί να πάρει νίκες και στις διοργανώσεις που συμμετέχει.

Τα στατιστικά του Τριφυλλιού στο γήπεδο της Λαμίας είναι λίγα, όμως είναι εξαιρετικά δυσάρεστα. Ο Παναθηναϊκός έχει επισκεφτεί μόλις δύο φορές την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, αμφότερες την τελευταία διετία και μετράει μία ισοπαλία 1-1 και μία ήττα 1-0. Επιπλέον, η Λαμία τον έχει αποκλείσει δύο φορές από το Κύπελλο στο αντίστοιχο χρονικό διάστημα, με δύο νίκες στην έδρα της με 4-1 και 1-0.

Οι ιδιαιτερότητες του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει... επίσημο φετινό δείγμα του Παναθηναϊκού, σημαίνει ότι ο δείκτης δυσκολίας του παιχνιδιού ανεβαίνει. Ο Γιώργος Δώνης το ξέρει καλύτερα απ' όλους και έχει μιλήσει με τους παίκτες του στη διάρκεια της εβδομάδας, για να τους προετοιμάσει ψυχολογικά για το σημερινό ματς.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Δώνης θα διατηρήσει τη "συνταγή" των φιλικών. Με σύστημα 4-3-3, στην ενδεκάδα θα αρχίσουν οι Διούδης, Γιόχανσον, Νούνες, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Κολοβός και Μακέντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ SPORT24.GR ΣΤΗ SUPER LEAGUE 1

Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να γίνεις μεγάλος προπονητής; Απέδειξε τις ικανότητες σου στο Fantasy του Stoiximan.gr για τη Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ