ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Προφορική συμφωνία με Χατζηγιοβάνη

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε το πρωί του Σαββάτου (19/10) πως ήρθε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά Χατζηγιοβάνη για τριετή ανανέωση της συνεργασίας τους.

Happy end! Αυτός είναι ο επίλογος στο σίριαλ Παναθηναϊκού - Χατζηγιοβάνη. Η πράσινη ΠΑΕ, το πρωί του Σαββάτου (19/10), ενημέρωσε ότι ήρθε σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο ατζέντης του παίκτη βρίσκεται στο εξωτερικό και με την επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Χατζηγιοβάνης θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και η συμφωνία τριετίας θα πάρει επίσημο χαρακτήρα.

Νωρίτερα, είχατε διαβάσει στο Sport24.gr πως οι εξελίξεις στο θέμα Χατζηγιοβάνη, μετά το τέλος του Νίκου Νταμπίζα από τη θέση του τεχνικού διευθυντή θα είναι ραγδαίες και ότι ο παίκτης είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που επιβεβαιώθηκε μερικές ώρες αργότερα.

Όσον αφορά στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων, από τον Παναθηναϊκό προκύπτει ότι ο ποδοσφαιριστής έριξε τις απαιτήσεις του δείχνοντας έμπρακτα ότι ήθελε την παραμονή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τις διαπραγματεύσεις ανέλαβε ο Κωνστάντος από τη μεριά του Παναθηναϊκού, και οι πράσινοι προσέφεραν παραπάνω χρήματα στον Χατζηγιοβάνη, συν κάποια μπόνους, ενώ στο συμβόλαιό θα υπάρχει και ρήτρα.

Ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά κάλυψε ένα ποσοστό κοντά στο 80% των απαιτήσεων Χατζηγιοβάνη, η πλευρά του 22χρονου ικανοποιήθηκε και έτσι επήλθε συμφωνία. Το βασικό στην υπόθεση ήταν ότι ο Παναθηναϊκός έκανε την προσφορά του και ζήτησε άμεσα την απάντηση του Χατζηγιοβάνη η οποία ήρθε και ήταν ευχάριστη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ