ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσέχει για να έχει στο Περιστέρι

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει να διασφαλίσει ότι δεν θα προκύψουν άλλα απροοπτα μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και δεν πήρε εισιτήρια για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Η τελική ποινή που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν αυστηρή, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερη, θέτοντας εν αμφιβόλω και την παραμονή στη Superleague. Όμως, στο Τριφύλλι δεν εφησυχάζουν και θέλουν να λάβουν τα μέτρα τους για τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

Η αρχή θα γίνει την Κυριακή (21/4) στο Περιστέρι. Η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν θα πάρει εισιτήρια, ενώ ζήτησε από τους υπευθύνους του Ατρόμητου και την Αστυνομία να μην ανοίξει θύρα για τους φίλους του Τριφυλλιού. Ο λόγος είναι προφανής: το κλίμα είναι τεταμένο και δεν είναι δύσκολο να συμβούν έκτροπα.

Επιπροσθέτως, στα Δυτικά Προάστια υπάρχει κακό παρελθόν και έχουν προηγηθεί συμπλοκές των οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ατρόμητου. Μόλις τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, στο φιλικό των δύο ομάδων είχαν σημειωθεί συμπλοκές, σε ένα ματς που είχε σκοπό να συγκεντρώσει έσοδα για τους πυρόπληκτους στο Μάτι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ο Παναθηναϊκός είναι υπότροπος και οποιαδήποτε τιμωρία (πρόστιμο ή αφαίρεση βαθμών) θα διπλασιαστεί. Τουλάχιστον, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης εξέδωσε ανακοίνωση που απαγορεύει την οργανωμένη και τη μεμονωμένη παρουσία των φίλων του Τριφυλλιού στο Περιστέρι.

Αναλυτικάη απαγόρευση του Γιώργου Βασιλειάδη:

"Την απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 29ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, περιόδου 2018 – 2019, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή, 21-04- 2019 και ώρα 19:00 στο γήπεδο Περιστερίου, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ