ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Προσπάθειες από Ρόκα να πέσουν οι τόνοι με Δώνη

Παναθηναϊκός: Προσπάθειες από Ρόκα να πέσουν οι τόνοι με Δώνη
Roka, Panathinaikos, (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Τσάβι Ρόκα τα είπε την Τρίτη το απόγευμα με τον Γιώργο Δώνη για αρκετή ώρα σε μια προσπάθεια του Ισπανού τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού να πέσουν οι τόνοι με τον 50χρονο τεχνικό.

Την περασμένη εβδομάδα και την ώρα που η διοίκηση του Παναθηναϊκού ενημέρωνε τον Γιώργο Δώνη για τις αποφάσεις του Γιάννη Αλαφούζου ο Τσάβι Ρόκα βρισκόταν στο εξωτερικό.

Οπότε με το που επέστρεψε έμαθε τα όσα είχαν γίνει αλλά ελέω και της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αστέρα δεν βρήκε την ευκαιρία να τα πει με τον 50χρονο τεχνικό και να συζητήσουν για όσα είχαν γίνει παρά είχαν μια ολιγόλεπτη κουβέντα.

Την Κυριακή οι πράσινοι είχαν ρεπό και τη Δευτέρα άπαντες βρέθηκαν στο "Γ. Καλαφάτης". Εκεί ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρήκε την ευκαιρία να έχει ένα τετ α τετ με τον Γιώργο Δώνη με τους δύο άνδρες να συζητούν για όσα έγιναν και όσα ειπώθηκαν τόσο από πλευράς του του Έλληνα προπονητή όσο και από πλευράς της διοίκησης.

Ο Ρόκα ουσιαστικά με αυτή τη συζήτηση ξεκίνησε τις προσπάθειες ώστε να πέσουν οι τόνοι και να συνεχιστεί ομαλά η χρονιά με στόχο το καλύτερο δυνατό φίνις για τον Παναθηναϊκό. Επίσης ο Καταλανός θέλει να φέρει στο ίδιο τραπέζι τους Αλαφούζο και Δώνη ώστε να τα πουν από κοντά και να διαπιστωθεί αν όντως το γυαλί έχει ραγίσει οριστικά ή μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών.

Οι Ρόκα και Δώνης αναφέρθηκαν και στο θέμα του Βέλεθ καθώς τα όσα είπε ο Έλληνας προπονητής άγγιζαν τον Ισπανό τεχνικό διευθυντή και συμφώνησαν πως εκεί θα μπορούσε να είχε υπάρξει καλύτερη συνεννόηση ανάμεσα στους δύο τους και να μην υπάρξει παρεξήγηση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ