Ο Νίκος Βέργος καθυστέρησε να μεταβεί στην προπόνηση της Τρίτης (8/10) και τιμωρήθηκε με πρόστιμο με βάση τον εσωτερικό κανονισμό της ομάδας.

Με πρόστιμο το οποίο προβλέπεται στον εσωτερικό κανονισμό τιμωρήθηκε την Τρίτη ο Νίκος Βέργος καθώς ο νεαρός επιθετικός άργησε να μεταβεί στο "Γ. Καλαφάτης".

ADVERTISING

Από την αρχή της σεζόν εξάλλου έχουν μπει κάποιοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούν άπαντες αλλιώς υπάρχει τιμωρία με βάση τον εσωτερικό κανονισμό. Το πρόστιμο μάλιστα αναρτήθηκε στον πίνακα ανακοινώσεων που υπάρχει στο "Γ. Καλαφάτης" μαζί με το αντίστοιχο του Μολό χωρίς να γράφει πόσο.

Τα πρόστιμα αυτά που δεν είναι μεγάλα μαζεύονται και μοιράζονται εν συνεχεία στους ανθρώπους που δουλεύουν γύρω από την ομάδα και είναι χαμηλόμισθοι.

Πέρυσι μάλιστα και ο ίδιος ο Νίκος Νταμπίζας είχε ρίξει πρόστιμο στον εαυτό του για να δείξει πως όλοι, ανεξαιρέτως πρέπει να ακολουθούν τους κανόνες και πως κανείς δεν μπορεί να τους παραβεί.

ADVERTISING

Επιστρέφοντας στο Βέργο τώρα και το πρόστιμο που έφαγε, σαφώς και το θέμα έληξε εν τη γενέσει του με τον νεαρό επιθετικό να ζητάει συγνώμη για την καθυστέρηση του.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI