ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Προσωρινή στροφή στο Κύπελλο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ιεράπετρα στο εξ' αναβολής παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος και ψάχνει τη νίκη έχοντας διπλό στόχο.

Με το Κύπελλο θα ασχοληθεί προσωρινά ο Παναθηναϊκός στο ενδιάμεσο των υποχρεώσεων του στο πρωτάθλημα, αφού υποδέχεται την Ιεράπετρα σήμερα (5/12, 16:00) στο ΟΑΚΑ.

Το ματς θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της διοργάνωσης, στον οποίο συμμετέχουν επίσης ο Κισσαμικός και ο Παναιτωλικός.

Ο στόχος του Τριφυλλιού είναι διπλός: αφενός να πετύχει το 2Χ2 μετά το "διπλό" επί του Παναιτωλικού και να προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης και αφετέρου, οι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής να πάρουν την ευκαιρία τους. Ο σκοπός του Γιώργου Δώνη είναι να μην επιβαρύνει τους βασικούς του και αυτό αποδεικνύεται από την 18άδα που ανακοίνωσε για το σημερινό ματς. Πρόκειται για ένα "κράμα" από τους θεωρούμενους αναπληρωματικούς, τους πιο μικρούς του ρόστερ και μερικούς από την ομάδα Κ20.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι το "τραίνο" δεν έχει απαιτήσεις. Κάθε άλλο. Από τους αναπληρωματικούς περιμένει να διαπιστώσει τη διάθεση τους να διεκδικήσουν περισσότερο χρόνο. Από τους μικρούς επιθυμεί να δει όρεξη για να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δόθηκε, ώστε να εξασφαλίσουν και άλλη στο επόμενο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό.

Το σύστημα που θα επιλέξει ο Γιώργος Δώνης για τον Παναθηναϊκό δεν μπορεί να προβλεφθεί. Διότι είναι βέβαιο ότι η ενδεκάδα θα είναι πειραματική και ο προπονητής του Τριφυλλιού ενδεχομένως να δοκιμάσει κάποιες σκέψεις που έχει. Ωστόσο, εκτός απροόπτου οι έντεκα θα είναι οι Κότσαρης, Αποστολάκης, Παντελάκης, Οικονόμου, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Κουντουριώτης, Εμμανουηλίδης και Καμπετσής.

Ερωτηματικό όμως αποτελεί το σύστημα με το οποίο θα παρατάξει ο Δώνης την ομάδα του και όλα θα κριθούν από του που θα παίξει ο Θεοχάρης. Αν αγωνιστεί ως στόπερ τότε το τριφύλλι θα παίξει με τρεις στην άμυνα ενώ αν αγωνιστεί στα χαφ θα παίξει με τετράδα στην άμυνα και τριάδα στα χαφ.

Επίσης αν όλα πάνε καλά και ο Παναθηναϊκός καθαρίσει την αναμέτρηση από νωρίς και ο Δώνης επιλέξει να μην χρησιμοποιήσει τους Μπουζούκη, Πούγγουρα τότε λογικά πάντα τρεις εκ των τεσσάρων Σιφναίος, Σκεντεράι, Σερπέζης και Τζαβίδας αναμένεται να κάνουν τη πρώτη τους συμμετοχή με το τριφύλλι στο στήθος.

Υπενθυμίζεται ότι το ματς αρχικά είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, μαζί με τα υπόλοιπα της ίδιας φάσης. Ωστόσο, η μεταφορά του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στην Τούμπα από τις 28/10 στις 29/10, δημιούργησε εμπλοκή με το κενό 48ωρο που πρέπει να μεσολαβεί ανάμεσα σε δύο αναμετρήσεις. Συνεπώς, τότε το ματς είχε αναβληθεί και θα πραγματοποιηθεί σήμερα.

Αναλυτικά η βαθμολογία του ομίλου:

ΟΜΑΔΑ (ΜΑΤΣ) ΒΑΘΜΟΙ

1. Κισσαμικός (2) 4

2. Παναθηναϊκός (1) 3

3. Παναιτωλικός (2) 1

4. Ιεράπετρα (1) 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ