ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Πρόταση για νέο συμβόλαιο και στον Μαυρουδή

FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε πρόταση ανανέωσης για δύο χρόνια ακόμη και στον 18χρονο, Παύλο Μαυρουδή, θέλοντας να κρατήσει ένα ακόμη ταλέντο στο ρόστερ του και περιμένει την απάντηση του.

Πρόταση ανανέωσης στον Παύλο Μαυρουδή για δύο χρόνια ακόμη κατέθεσε ο Παναθηναϊκός πριν από λίγες μέρες με στόχο να διατηρήσει τον 18χρονο ταλαντούχο στο ρόστερ του τουλάχιστον μέχρι το 2022.

Οι πράσινοι βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του νεαρού μέσου ο οποίος έχει πάρει λίγο χρόνο για να σκεφτεί το μέλλον του.

Ο Παύλος Μαυρουδής είναι και αυτός μέλος της γενιάς των 2001 του τριφυλλιού και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται όπως και τον υπόλοιπων νεαρών ποδοσφαιριστών το καλοκαίρι του 2020, δηλαδή σε έξι μήνες. Κάτι το οποίο σημαίνει πως είναι ελεύθερος από τώρα να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

Στον Παναθηναϊκό όμως πιστεύουν στο ταλέντο του και δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερο και για αυτό πριν από λίγες μέρες του έγινε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ο Μαυρουδής ο οποίος πριν λίγες μέρες έκλεισε το 18ο έτος της ηλικίας του, καθώς έχει γεννηθεί στις 12/1/2001, είναι και αυτός μέλος της ταλαντούχας φουρνιάς των 2001 των πράσινων και είχε υπογράψει και αυτός το πρώτο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό στις 14/11/2017 για δυόμιση χρόνια.

Ο νεαρός μέσος βρίσκεται στην ακαδημία του τριφυλλιού από το 2010 καθώς μέχρι τότε έπαιζε στη Μόναχο 1860 αφού έμενε στην Γερμανία με τους γονείς του και ουσιαστικά εκεί έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα. Καο Είναι ένας χαφ ο οποίος είναι εξαιρετικός και στην αναχαίτιση των αντιπάλων του αλλά και στο να φτιάχνει παιχνίδι από πίσω για τους συμπαίκτες του. Είναι αρκετά γρήγορος και έξυπνος και αυτό τον βοηθάει στο παιχνίδι του. Είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων ενώ έχει υπάρξει και αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ο Μαυρουδής στάθηκε άτυχος στη διάρκεια της περσινής σεζόν, 2018-19 καθώς τον περασμένο Απρίλιο καθώς τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει την προετοιμασία της πρώτης ομάδας πέρυσι το καλοκαίρι στην Ολλανδία. Μάλιστα έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά μήνες καθώς επανήλθε φέτος στα παιχνίδια της ομάδας Νέων και συγκεκριμένα στις 25/11.

Έκτοτε έχει παίξει σε επτά ματς με την Κ19 του Παναθηναϊκού δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω του το σοβαρό τραυματισμό του και σε κάθε παιχνίδι είναι ολοένα και καλύτερος και κάνει όνειρα για το μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ