ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Σε δύο... βάρκες ο Χατζηγιοβάνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του. Θα χρειαστεί δεύτερος κύκλος επαφών με τον Γιάννη Μπουζούκη, μικρή πρόοδο παρουσιάζουν οι αποδεσμεύσεις.

Διάσταση απόψεων παρατηρείται σε πρώτη φάση ανάμεσα στον Νίκο Νταμπίζα και στους Γιάννη Μπουζούκη και Τάσο Χατζηγιοβάνη. Οι προτάσεις του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού δεν καλύπτουν απόλυτα τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα απαιτηθεί δεύτερος κύκλος επαφών για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Εξαρχής, ο Νταμπίζας γνώριζε ότι ήταν δύσκολο να τα βρει αμέσως με τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη. Ωστόσο, ο Νταμπίζας έδωσε γραπτώς την προσφορά του και περιμένει να καταγράψει τις διαφορές, σε σχέση με τις απαιτήσεις των δύο ποδοσφαιριστών. Προφορικά έχει ενημέρωση, αλλά κατά τα συνηθισμένα του τα θέλει και σε έγγραφη μορφή.

Άλλωστε, η διορία που είχε θέσει ο Νταμπίζας μέχρι την Παρασκευή 15 Ιουνίου, δεν έχει την έννοια του τελεσιγράφου. Ο Νταμπίζας χειρίζεται αρκετές υποθέσεις που η μία επηρεάζει την άλλη στο οικονομικό και χρειάζεται να έχει εικόνα από την πορεία των ανανεώσεων. Για αυτό, αναμένει τα απαντητικά emails από τους μάνατζερ των Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη.

Ο Μπουζούκης είναι προσηλωμένος στον Παναθηναϊκό και η προτεραιότητα του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιο του. Οι όποιες αποκλίσεις στη διαπραγμάτευση με τον Νταμπίζα σχετίζονται με τους όρους της συνεργασίας και υπάρχει εκατέρωθεν διάθεση να επιλυθούν. Κάτι που αναμένεται να συμβεί, έστω και μεταγενέστερα.

Ο Χατζηγιοβάνης πατάει... σε δύο βάρκες. Θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, όμως συγκινείται από την προοπτική του εξωτερικού. Για αυτό, ο 22χρονος εξτρέμ, εκτός από τις διαφορές που έχει με τον Νταμπίζα, τηρεί στάση αναμονής για πρόταση από το εξωτερικό. Δεν επείγεται να φύγει, οπότε θα ασχοληθεί μόνο με κάτι εξαιρετικό, όμως διάκειται θετικά. Το καλοκαίρι μόλις άρχισε και ο Χατζηγιοβάνης δεν βιάζεται να αποφασίσει για το μέλλον του.

ΔΕΝ ΤΣΟΥΛΑΝΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

Οι αποδεσμεύσεις είναι ένα δύσκολο κομμάτι για τον Παναθηναϊκό και δεν παρουσιάζουν την πρόοδο που θα ήθελε ο Νταμπίζας. Προς το παρόν, δεν διαφαίνεται πεδίο συνεννόησης με τον Άντονι Μουνιέ και είναι πιθανόν ο Γάλλος επιθετικός να παραστεί στην έναρξη της προετοιμασίας. Μόνο που ο Νταμπίζας έχει προαναγγείλει ότι όποιος δεν υπολογίζεται, θα προπονείται μόνος του.

Με τον Βαγγέλη Οικονόμου έχει διαμορφωθεί συναινετικό κλίμα και μόλις ο αμυντικός βρει τον επόμενο προορισμό του, θα πάρει αποζημίωση και θα αποχωρήσει. Όσο για τον Όμρι Άλτμαν, ο Ισραηλινός επιθετικός έχει δεχτεί κρούσεις από την Ολλανδία και δεν αποκλείεται στο πρόσφατο ταξίδι του στη χώρα, ο Νταμπίζας να καταπιάστηκε με το ζήτημα. Τέλος, αναμένονται εξελίξεις με τον δανεισμό του Πασχάλη Στάικου και άλλων νεαρών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ