ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς οι Γιόχανσον και Δώνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Γιόχανσον και Δώνης γυμνάστηκαν σε φουλ ρυθμούς στην προπόνηση της Δευτέρας και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά το ρεπό της Κυριακής με το τριφύλλι να ξεκινάει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πανιώνιο.

Το ευχάριστο για τον Γιώργο Δώνη ήταν πως οι Γιόχανσον και Χρήστος Δώνης προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς την Δευτέρα, όπως και ο Θεοχάρης, και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους".

Όλοι τους μάλιστα έβγαλαν όλο το πρόγραμμα χωρίς απολύτως καμία ενόχληση. Αντίθετα θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Κουρμπέλης, Κάτσε, Στάικος, Μουνιέ.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και δίτερμα με έμφαση στην τακτική ενώ σε αυτή πήραν μέρος και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ19 που έκαναν και όλη την προηγούμενη εβδομάδα προπόνηση με την πρώτη ομάδα.

Αποφόρτιση έκαναν Παντελάκης, Αποστολάκης, Μοχάμεντ, Σκεντεράι που είχαν παίξει σε όλο το φιλικό του Σαββάτου ενώ η προπόνηση της Τρίτης θα γίνει το πρωί, με ώρα έναρξης στις 09.30.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ