ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στεριώνει το δίδυμο Μακέντα - Άλτμαν

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης σκέφτεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η ταυτόχρονη παρουσία των Μακέντα και Άλτμαν στην επίθεση είναι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό.

Στο καταλληλότερο σημείο για τον Γιώργο Δώνη, φαίνεται πως επανακάμπτει ο Όμρι Άλτμαν. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είχε ξεμείνει από λύσεις στην επίθεση, αφού όλοι στη γραμμή κρούσης δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα αυτό το χρονικό διάστημα και ο Ισραηλινός έπεσε σαν... μάννα εξ' ουρανού.

Ο Δώνης και οι συνεργάτες του δουλεύουν καθημερινά για να βελτιώσουν την ομάδα τους, αλλά η βελτίωση επέρχεται σταδιακά. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται νίκες και δεν έχει περιθώρια για απώλειες βαθμών. Επομένως, πρέπει να βρει γκολ και ο Άλτμαν μοιάζει έτοιμος να μπει πιο ενεργά στο ροτέισον.

Το δίδυμο Μακέντα - Άλτμαν στη γραμμή κρούσης κερδίζει την προτίμηση του Δώνη για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης. Οι δύο παίκτες είχαν αποδοτική συνεργασία στο ματς με τον Αστέρα και η παρουσία του ενός κοντά στον άλλο, τους βοήθησε να συνδυάζονται και να απελευθερώνονται από τα μαρκαρίσματα των αμυντικών.

Από τη στιγμή που στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν έχει ταχύτητα, ατομικές προσπάθειες και το απρόβλεπτο στο παιχνίδι του, πρέπει να βρει άλλους τρόπους να απειλήσει. Η χρησιμοποίηση δύο επιθετικών στην περιοχή του Πανιωνίου, ο οποίος έχει κενά στην άμυνα του, δείχνει η πιο λογική προσέγγιση για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Μεσολαβούν τρεις μέρες μέχρι το ματς, όμως η πρώτη σκέψη του Δώνη είναι να διατηρήσει τον Άλτμαν ως παρτενέρ του Μακέντα. Ο Δώνης θα παρατάξει ένα σφιχτό σχήμα, για να προφυλάξει την εστία του Διούδη και θα ζητήσει από τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη να τροφοδοτήσουν τους δύο στράικερ, με την προσδοκία ότι κάποιος εξ' αυτών θα σκοράρει.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Παναθηναϊκός: Μπαίνουν τη Δευτέρα Ινσούα και Κουλιμπαλί
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ