ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Στις 30/9 η εκδίκαση από το CAS της προσφυγής κατά FIFA - Πάρμα

Παναθηναϊκός: Στις 30/9 η εκδίκαση από το CAS της προσφυγής κατά FIFA - Πάρμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί 472.200 ευρώ για τα τροφεία της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη το 2012 και προσπαθούν να ανατρέψουν την πρώτη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA.

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου θα εκδικαστεί από τοCASη προσφυγή που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός από τις 20 Μαΐου κατά τηςFIFAκαι της Πάρμα. Οι "πράσινοι" έχουν προσφύγει εδώ και τέσσερις μήνες στο Ανώτατο Αθλητικό-Διαιτητικό της Λωζάννης, επιθυμώντας να "προσβάλλουν" την αρχική απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής τηςFIFA(η οποία κοινοποιήθηκε στο "τριφύλλι" στις 29 Απριλίου), που έκρινε πως η νέα εταιρική σύνθεση της Πάρμα, δεν συνδέεται με το παλιό σχήμα της που πτώχευσε το 2013. Με αποτέλεσμα να "σβήσει" το χρέος της προς τον Παναθηναϊκό (472.200€) για τα τροφεία της μεταγραφής του Σωτήρη Νίνη το 2012.

Νομικοί κύκλοι, υποστηρίζουν πως οι πιθανότητες δικαίωσης του Παναθηναϊκού δεν ξεπερνούν το 25-30%. Κι αυτό διότι υπάρχει ήδη δεδικασμένο άλλης ευρωπαϊκής ομάδας, που δεν δικαιώθηκε στη δικαστική διαμάχη της με την Πάρμα, για αντίστοιχη υπόθεση.

Οι "πράσινοι" πάντως, θέλουν να πάνε την υπόθεση ως το... τέλος, τόσο διότι το ποσό είναι μεγάλο, όσο και γιατί έχουν συγκεντρώσει εδώ και καιρό πολλές αποδείξεις, που στοιχειοθετούν σε μεγάλο βαθμό, το δίκαιο των επιχειρημάτων τους.

Η απόφαση τουCASδεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ και μέχρι 15-20 Οκτωβρίου, υπολογίζεται πως έχει κοινοποιηθεί και στις τρεις "αντιμαχόμενες" πλευρές.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα γνωρίζουν τις επόμενες ημέρες εάν θα έχουν το πράσινο φως για να ταξιδέψουν στην Ελβετία για να παραστούν την εκδίκαση της υπόθεσης ή αν η όλη ακροαματική διαδικασία της προσφυγής στοCASθα προχωρήσει μέσω τηλεδιάσκεψης. Σε περίπτωση που δώσουν το παρών κανονικά οι εμπλεκόμενες πλευρές, οι "πράσινοι" θα εκπροσωπηθούν από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Παναθηναϊκός: Στις 30/9 η εκδίκαση από το CAS της προσφυγής κατά FIFA - Πάρμα
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ