ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Διούδη για νέο τριετές συμβόλαιο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Σωκράτη Διούδη για νέο τριετές συμβόλαιο, το οποίο σημαίνει πως ο 26χρονος τερματοφύλακας θα παραμείνει στο "τριφύλλι" μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι του 2023 θα παραμείνει ο Σωκράτης Διούδης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διοικούντες το "τριφύλλι" ήρθαν σε συμφωνία με τον 26χρονο τερματοφύλακα για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών γι' ακόμα τρία χρόνια, καθώς το υπάρχον ολοκληρωνόταν το προσεχές καλοκαίρι.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις το τελευταίο διάστημα, με τον Διούδη να κάνει λίγο πίσω στις αρχικές οικονομικές απαιτήσεις του, τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει και τελικά να βρίσκεται η "χρυσή τομή" για τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη εξέλιξη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Διούδη, ο οποίος έκανε restart στην καριέρα του ως παίκτης του Παναθηναϊκού, ενώ στον αντίποδα οι "πράσινοι" βρήκαν έναν βασικό και αξιόλογο τερματοφύλακα μετά την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Ο Διούδης αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό από το καλοκαίρι του 2017, μετρώντας 57 συμμετοχές και διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 21 εξ αυτών. Παράλληλα, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ενώ το τελευταίο διάστημα καλείται και στην Εθνική Ανδρών από τον Τζον Φαν Σιπ, δίχως, ωστόσο, να έχει κάνει, προς το παρόν, ντεμπούτο με το εθνόσημο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ