ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα είπαν για όλα Νταμπίζας και Δώνης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥ ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Dabizas, donis, panathinaikos (eurokinissi) DABIZAS, DONIS, PANATHINAIKOS (EUROKINISSI)

Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης συναντήθηκαν στη διάρκεια της Πέμπτης και μίλησαν για μεταγραφές, ανανεώσεις, αποδεσμεύσεις αλλά και το πρόγραμμα της προετοιμασίας του τριφυλλιού.

Την ευκαιρία να συζητήσουν εκτενώς για τις έως τώρα εξελίξεις στον Παναθηναϊκό αναφορικά με τις μεταγραφές, τις ανανεώσεις και τις αποδεσμεύσεις είχαν στη διάρκεια της Πέμπτης ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού, Νίκος Νταμπίζας με τον προπονητή των πράσινων, Γιώργο Δώνη.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν και έβαλαν τα πράγματα πάνω στο τραπέζι αναλύοντας όλα τα δεδομένα που υπάρχουν έως τώρα μετά τις επαφές του Νίκου Νταμπίζα τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την ενίσχυση του Παναθηναϊκού όσο και με το τι έχει συμβεί στο μέτωπο των ανανεώσεων των συμβολαίων των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη, Μαυρομμάτη, Εμμανουηλίδη, Θεοχάρη και της προτάσεις που έχει κάνει ο τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού.

Παράλληλα οι δυο άνδρες συζήτησαν και για το πρόγραμμα της προετοιμασίας και εν γένει θέματα που απασχολούν την ομάδα σε μια συζήτηση εφ' όλης της ύλης.

Την ίδια ώρα η πράσινη ΠΑΕ μέσω επίσημης θέσης της αναφέρθηκε και στη συνεργασία των Νταμπίζα-Δώνη θέλοντας να διαψεύσει όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα.

Μέσω αυτής από το τριφύλλι σημείωναν:

"Για άγνωστους προς την ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγους, το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν δημοσιεύματα που εμφάνισαν τη σχέση του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή της ομάδας μας να βρίσκεται σε λεπτή ισορροπία, να χρειάζεται να βρεθεί νέος κώδικας συνεργασίας και να προκύπτουν δήθεν επιθυμίες του προπονητή. Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση, και κυρίως προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πρέπει να είναι σωστά πληροφορημένοι, ότι Νίκος Νταμπίζας και Γιώργος Δώνης έχουν άριστη και δοκιμασμένη επί σειρά ετών συνεργασία, ο σχεδιασμός της ομάδας για τη νέα σεζόν προχωρά βάσει των συμφωνηθέντων και το πλάνο που χαράχθηκε βαδίζει προς την υλοποίηση του, όπως επιβεβαιώθηκε και στη σημερινή συνάντηση τους, η οποία διεξήχθη προκειμένου να δρομολογηθούν οι επόμενες κινήσεις για τον καταρτισμό του ρόστερ. Ας φροντίσουν, λοιπόν, την επόμενη φορά οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν ορθότερα τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ