ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τα ματς - "θρίλερ"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός απέφυγε δύο φορές την ήττα στις καθυστερήσεις, αλλά αντίστοιχα έχασε δύο νίκες στον έξτρα χρόνο. Διαβάστε τι συνέβη στα τέσσερα παιχνίδια. (VIDEOS)

Ο Παναθηναϊκός έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (13/1), αφού η Ξάνθη ισοφάρισε 2-2 στο 97'.

Ήταν το δεύτερο παιχνίδι στη φετινή σεζόν που έπαθε κάτι τέτοιο, αφού είχε δεχτεί το 1-1 στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει τις δικές του περιπτώσεις που επωφελήθηκε από τα τελευταία λεπτά. Για την ακρίβεια, σε δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέφυγε την ήττα: στην Τρίπολη και στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Στα δύο ματς ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 1-1 τον Αστέρα και τον Άρη με εκτελέσεις πέναλτι των Μακέντα και Χατζηγιοβάνη.

Κάποιος μπορεί να ισχυριστεί ότι ο Παναθηναϊκός έχει ισορροπία στο κάρμα του. Σε δύο ματς ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και αντίστοιχα, σε δύο παιχνίδια ισοφαρίστηκε. Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύο βαθμούς, αλλά έχασε τέσσερις.

Ωστόσο, ας δούμε τα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός "έκλεψε" το βαθμό στο φινάλε ή την "πάτησε" στο τέλος...

6η αγωνιστική: Αστέρας - Παναθηναϊκός 1-1

Η πρώτη φορά στη σεζόν που ο Παναθηναϊκός "έκλεψε" το αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις συνέβη στην Τρίπολη. Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 47' με τον Μανιά, ήταν καθολικά ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και δικαιούταν τη νίκη.

Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός είπε την τελευταία λέξη... Ο Χατζηγιοβάνης ανατράπηκε στο 90', κέρδισε το πέναλτι και ο Μακέντα το αξιοποίησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το Τριφύλλι απέφυγε την ήττα και πήρε έναν ανέλπιστο βαθμό.

10η αγωνιστική: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1

Στην επόμενη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός ήταν ο χαμένος και στερήθηκε ένα σπουδαίο διπλό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Ο Κάτσε πέτυχε το 0-1 με ένα άπιαστο σουτ στο 61', όμως ο Ολυμπιακός πίεσε στο τελευταίο τέταρτο και ισοφάρισε στο 95' με τον Σισέ, μετά από "αναμπουμπούλα" στην περιοχή του Διούδη.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε ένα "τρίποντο" που δεν υπολόγιζε στον προγραμματισμό του, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία.

12η αγωνιστική: Άρης - Παναθηναϊκός 1-1

Η ισοπαλία στο "Κλεάνθης Βικελίδης" διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις, αλλά επηρεάστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή. Ο Άρης προηγήθηκε με πέναλτι του Γιουνές στο 15', που προήλθε από χέρι που δεν έκανε ο Γιόχανσον! Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε 1-1 στο 93' με τον ίδιο τρόπο.

Ο Μπουζούκης ανατράπηκε στην περιοχή και πήρε την παράβαση, την οποία αξιοποίησε ο Χατζηγιοβάνης με εκτέλεση "Πανένκα". Έστω και έτσι, ο Παναθηναϊκός δεν ηττήθηκε και πρόσθεσε έναν πόντο στη συγκομιδή του.

16η αγωνιστική: Παναθηναϊκός - Ξάνθη 2-2

Για δεύτερη φορά ο Παναθηναϊκός την έπαθε στις καθυστερήσεις. Η Ξάνθη προηγήθηκε στο 19' με τον Κάστρο, όμως, οι παίκτες του Δώνη ανέτρεψαν το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο με τα γκολ των Μπουζούκη (48') και Κολοβέτσιου (68').

Οι "πράσινοι" συμπεριφέρθηκαν επιπόλαια στο τέλος, δεν έδιωχναν τη μπάλα και οι "ακρίτες" κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κάστρο στο 97'! Έτσι, ο Παναθηναϊκός έχασε τρεις βαθμούς που θα έπαιρνε με κόπο και έφυγε με έναν από το ΟΑΚΑ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ