ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τελική ευθεία για Αρμενάκα, λύθηκε το πρόβλημα με την Ουντινέζε

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προς επίλυση οδεύει το εκκρεμές εδώ και ένα μήνα θέμα απόκτησης του Πάνου Αρμενάκα από τον Παναθηναϊκό, καθώς οι μάνατζέρς του μεσολάβησαν για τη διευθέτηση του προβλήματος με την Ουντινέζε.

Προς επίλυση οδεύει το εκκρεμές εδώ και ένα μήνα θέμα απόκτησης του Πάνου Αρμενάκα. Η ΠΑΕ έχει κοινοποιήσει εδώ και περίπου ένα μήνα (23 Δεκεμβρίου) τη συμφωνία της με τον νεαρό εξτρέμ ο οποίος είχε δοκιμαστεί στο Κορωπί για δύο εβδομάδες, έκτοτε ωστόσο η υπόθεση «κόλλησε».

Δεν έφτασε στο τελικό της στάδιο για να πέσουν οι υπογραφές. Και ο βασικός λόγος ήταν η Ουντινέζε και το «θολό» τοπίο ως προς τα τροφεία που δικαιούται ή και το ποσοστό μεταπώλησης για τον ελληνοαυστραλό ακραίο μεσοεπιθετικό.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε ξεκαθαρίσει ότι η υπόθεση δεν επρόκειτο να ολοκληρωθεί αν δεν «καθάριζε» το θέμα της Ουντινέζε και των δικαιωμάτων που πιθανώς να έχουν κι άλλες ομάδες οι οποίες έχουν πάρει μέρος στην ποδοσφαιρική ανατροφή του, όπως η Μπρέσια, η Γουότφορντ και η βελγική Τούμπιζε. Και ήταν απόλυτος ως προς το καθεστώς “ελευθερίας” του παίκτη και την απόφαση του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση αυτής της κίνησης μόνο με... μηδέν ευρώ.

Τη λύση με την ιταλική ομάδα βρήκε η εταιρεία μάνατζερ που εκπροσωπεί τον Αρμενάκα, η οποία έχει αναλάβει τις επαφές και με τους άλλους τρεις συλλόγους, έχοντας ως στόχο να “καθαρίσει” το θέμα και να έρθει τις επόμενες ημέρες (ίσως και αύριο Παρασκευή) στην Αθήνα ο νεαρός για εξετάσεις και υπογραφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ