ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Θα προφυλάξει τον Κουρμπέλη ο Δώνης

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Δώνης θέλει να έχει πανέτοιμο τον Κουρμπέλη στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ. Επανέρχεται ο Κάτσε.

Παρότι μεσολαβεί το παιχνίδι με τον Πανιώνιο το επόμενο Σάββατο (20/10) στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έχει το μυαλό του στην τριάδα των ντέρμπι. Από την 8η μέχρι τη 10η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την ΑΕΚ ως τυπικά γηπεδούχος και τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Αυτός είναι ο λόγος που ο Γιώργος Δώνης προτίθεται να προφυλάξει τον Δημήτρη Κουρμπέλη στη σαββατιάτικη (20/10)αναμέτρηση. Ο Κουρμπέλης υπέστη αιμάτωμα στο ματς της Ελλάδας με την Ουγγαρία, ωστόσο αναμένεται να επανέρθει πριν το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Ο Δώνης θέλει να έχει τον αρχηγό του στο 100% στη Θεσσαλονίκη, οπότε δεν θα πάρει ρίσκο και θα τον κρατήσει εκτός. Επιπλέον, ο 25χρονος αμυντικός χαφ δεν ακολούθησε όλη την καλοκαιρινή προετοιμασία, αφού για τρεις εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από μυϊκό τραυματισμό, οπότε χρειάζεται πιο προσεκτική διαχείριση.

Από την άλλη, ο Εργκούς Κάτσε νιώθει καλύτερα και ίσως τεθεί στη διάθεση του Δώνη για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο. Ο Αλβανός αμυντικός χαφ θα δοκιμάσει να προπονηθεί με τους συμπαίκτες του τη Δευτέρα (15/10) και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει χρόνο συμμετοχής το Σάββατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ