ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Θετική εικόνα δίνει ηGrant Thornton

Παναθηναϊκός: Θετική εικόνα δίνει ηGrant Thornton
EUROKINISSI

Το κλιμάκιο της ελεγκτικής εταιρίας ενημέρωσε τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου ότι τα οικονομικά στοιχεία του Παναθηναϊκού έχουν διορθωθεί.

Η άδεια συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητη στον Παναθηναϊκό, όμως δυστυχώς δεν ισχύει... Μετά την περσινή στάση πληρωμών, η διοίκηση καταβάλλει προσπάθειες για την επιστροφή στην κανονικότητα, μέσω της διευθέτησης των εκκρεμοτήτων που έχουν δημιουργηθεί.

Πρόκριμα για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας της αδειοδότησης, θα αποτελέσει η γνώμη που θα εκφράσει ηGrant Thorntonστην ετήσιο ισολογισμό της ΠΑΕ. Η εταιρία ορκωτών λογιστών ελέγχει κάθε χρόνο τα οικονομικά στοιχεία και γνωμοδοτεί για το αν... βγαίνουν τα μαθηματικά.

Πέρυσι, ηGrant Thorntonείχε εκδώσει αρνητική γνωμοδότηση, η οποία επιβεβαιώθηκε από το πόρισμα της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Ο φάκελος που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός δεν πληρούσε κανένα από τα κριτήρια και κατόπιν επιβλήθηκαν οι γνωστές πλέον σε όλους κυρώσεις.

Φέτος, η κατάσταση εξελίσσεται διαφορετικά. Το κλιμάκιο τηςGrant Thorntonπου ελέγχει τον ισολογισμό έχει σχηματίσει θετική άποψη και έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου για τα ευρήματα του. Φυσικά, το ζητούμενο είναι να αποτυπωθεί η ανάλογη γνώμη και γραπτώς...

Αυτό που ανέφεραν οι ορκωτοί λογιστές τηςGrant Thorntonστους συνεργάτες του Αλαφούζου είναι ότι τα στοιχεία που έλεγξαν δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Η ΠΑΕ έχει πετύχει μεγάλη πρόοδο στην περιστολή των δαπανών και στην αύξηση των εσόδων, με αποτέλεσμα να διορθώσει όλους τους δείκτες της και να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα της.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ