ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Κυριακή το φιλικό με τον Λεβαδειακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΩΠΙ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λόγω των καιρικών συνθηκών που θα επικρατούν το Σάββατο το φιλικό με το Λεβαδειακό μεταφέρθηκε για την Κυριακή (20/9) την ίδια ώρα. Ενοχλήσεις στο δεξί πόδι ο Πούγγουρας, εκτός για δύο-τρεις μέρες ο Χουάνκαρ.

Την Κυριακή (20/9) αντί του Σαββάτου, την ίδια ώρα (18:30), θα διεξαχθεί τελικά το φιλικό του Παναθηναϊκού με την αντίστοιχη ομάδα του Λεβαδειακού στο γήπεδο της Καλλιθέας. Η αλλαγή αυτή έγινε λόγω των καιρικών συνθηκών που αναμένεται να επικρατήσουν στην Αθήνα το Σάββατο και συγκεκριμένα τον "Ιανό" που αναμένεται να χτυπήσει και την πρωτεύουσα.

Την ίδια ώρα όμως στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Πέμπτη το πρωί, ο Ντάνι Πογιάτος μέτρησε οκτώ απουσίες. Συγκεκριμένα από το πρόγραμμα απουσίασε ο Αχιλλές Πούγγουρας ο οποίος είχε ενοχλήσεις στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και θα υποβληθεί στη διάρκεια της Πέμπτης σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακιρβές μέγεθος του προβλήματος.

Επίσης εκτός ήταν και ο Χουάνκαρ εξαιτίοας μιας ενόχλησης στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός προπονήσεων για 2-3 μέρες κάτι που σημαίνει πως δεν θα είναι στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού και για το φιλικό με τον Λεβαδειακό.

Από εκεί και πέρα οι Μαυρομμάτης και Βέλεθ έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι Βιγιαφάνιες και Ιωαννίδης ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ο Χατζηθεοδωρίδης πρόγραμμα στο γυμναστήριο και ο Εμμανουηλίδης θεραπεία για να ξεπεράσει το διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις τακτικής και κυκλοφορίας μπάλας και διπλό στο μισό γήπεδο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ