ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή "έκλεισε" ο Αγιούμπ

Παναθηναϊκός: Την Παρασκευή "έκλεισε" ο Αγιούμπ

Ο Αγιούμπ είναι η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού και αναμένεται στην Ελλάδα. Ο Δώνης ήταν αυτός που τον είδε από κοντά και το αρχικό "όχι" του παίκτη έγινε "ναι". Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ.

To Sport24.gr από χθες το πρωί σας είχε ενημερώσει για το deal που αποκαλύφθηκε από ολλανδικά δημοσιεύματα και σήμερα σας δίνουμε κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση μία μεταγραφής του Αγιούμπ που φαινόταν ότι είχε χαλάσει.

Ο Μαροκινός μέσος της Φέγενορντ είχε πέσει στο τραπέζι μεταξύ των Ρόκα, Δώνη εδώ και ένα μήνα. Ο παίκτης ήθελε να φύγει από την Φέγενορντ. Ο Ρόκα το έμαθε και ο Δώνης του είπε " αν μπορείς να τον φέρεις... χθες". Ο Τσάβι Ρόκα έκανε πρόταση στον Αγιούμπ, αλλά ο παίκτης ζήτησε 600.000 ευρώ το χρόνο και ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του απάντησε ότι ο Παναθηναϊκός δεν δίνει τέτοια συμβόλαια και μόνο μέχρι 400.000 ευρώ μπορεί να γίνει συζήτηση.

ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΣΕ

Ο Αγιούμπ πήγε να συζητήσει από κοντά στην Βουλγαρία με την Λουντογκόρετς και στον Παναθηναϊκό τον είχαν κλεισμένο. Ο Αγιούμπ, όμως, δεν έκλεισε. Οικονομικά η ομάδα της Βουλγαρίας τον κάλυπτε αλλά δεν του άρεσε η πόλη και αποφάσισε να χαλάσει την κατ' αρχήν συμφωνία.

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΝΕΑ ΕΠΑΦΗ

Την προηγούμενη Τρίτη έγινε η νέα επαφή του Αγιούμπ με τον Ρόκα και του είπε ότι δεν πήγε στην Λουντογκόρετς και είναι διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα και να τα πουν από κοντά. Ο Αγιούμπ ήρθε στην Ελλάδα τα είπε με τον Ρόκα και ήθελε να τα πει και με τον Γιώργο Δώνη για να μάθει για το σκεπτικό του αγωνιστικά και να ξέρει ότι έρχεται σε ομάδα που θα τον εμπιστευτεί και δεν θα γίνει ότι έγινε στην Φέγενορντ.

Η συνάντηση του Δώνη με τον Αγιούμπ έγινε δύο ημέρες πριν το ματς με την Ξάνθη, δηλαδή την Παρασκευή. Εγινε μία ποδοσφαιρική κουβέντα για αρκετή ώρα. Ο Δώνης εξήγησε στον παίκτη ότι είναι η πρώτη τους επιλογή για τη θέση αυτή, ότι υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ με Ελληνες και καλούς ποιοτικούς ξένους .

Ο Αγιούμπ είπε πως θα το σκεφθεί για μία δύο ημέρες και θα απαντήσει, αλλά στη διάρκεια της κουβέντας φάνηκε να του άρεσαν αυτά που άκουσε. Και το γεγονός ότι σκεφτόταν να έρθει στον Παναθηναϊκό φαίνεται από το ότι είδε το παιχνίδι με τα Γιάννενα και είχε εικόνα για την τακτική της ομάδας και τους παίκτες.

Ο Ρόκα επανέλαβε στον Αγιούμπ ότι η ομάδα δεν μπορεί να του δώσει πάνω από 400.000 ευρώ. Ο Μαροκινός μέσος επέστρεψε στην Ολλανδία και το Σάββατο ενημέρωσε τον Ρόκα ότι δέχεται την πρόταση και άρχισαν οι τελικές επαφές με τον εκπρόσωπό του για να τελειώσει και τυπικά το θέμα.

ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Αυτό που έγινε γνωστό είναι ότι ο Αγιούμπ είχε συμφωνήσει με την Φέγενορντ πως αν βρει ομάδα να τον αφήσει ελεύθερο να πάει. Άρα ο Παναθηναϊκός δεν εμπλέκεται με την ελευθερία του παίκτη που αυτές τις ημέρες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με την ολλανδική ομάδα και να έρθει στην Ελλάδα.

ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Με την παρουσία του Αγιούμπ γεμίζει το κέντρο. Είναι παίκτης του άξονα και δεν παίζει στα άκρα. Εχει πολύ καλή τεχνική και πάσα και οι δύο θέσεις που παίζει καλά είναι το 8 και το 10. Με την παρουσία του Μαροκινού, πλέον, ο Δώνης έχει για τον άξονα Κουρμπέλη, Ανουάρ, Δώνη, Αγιούμπ, Αλεξανδρόπουλο και Μπουζούκη. Γεμίζει η ομάδα και για μετά το καλοκαίρι που το πιο πιθανό είναι ότι θα φύγει ο Ανουάρ.

ΑΥΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ

Το φοβερό της ιστορίας είναι ότι στις αρχικές κουβέντες που είχαν κάνει ο Ρόκα και ο Δώνης είχαν συμφωνήσει η ομάδα να πάρει τώρα ένα οκτάρι. Όταν είδε ο Ρόκα πως χάνεται ο Αγιούμπ που ήταν πρώτος στόχος, πήγε και έκλεισε με δανεισμό τον Ανουάρ, για να μην μείνει η ομάδα χωρίς λύση στη μεσαία γραμμή μέχρι το καλοκαίρι και ας ήταν περισσότερο εξάρι παρά οκτάρι. Ετσι, μετά την ανατροπή που έγινε με τον Αγιούμπ θα είναι και οι δύο στην ομάδα, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι. Ο Αγιούμπ θα υπογράψει μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πειστική νίκη, δικαίωση Δώνη

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ