Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ένας από τους πιο πιστούς εργάτες και οπαδούς του, ο Στέφανος Αρών.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού την Δευτέρα καθώς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 83 ετών, ο Στέφανος Αρών ή πιο γνωστός σε όλους τους φίλους των πράσινων αλλά και τους φίλους άλλων ομάδων ως Στέφανος.

ADVERTISING

Ο Στέφανος Αρών ήταν, επί σειρά ετών, φροντιστής του τμήματος μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με το τριφύλλι.

Οι περισσότεροι όμως θα τον θυμούνται να βρίσκεται σε κάθε γήπεδο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και όπου αγωνίζονταν οι πράσινοι με μια τεράστια σημαία στα χέρια του. Αυτός άλλωστε ήταν που το 1964 στο αήττητο πρωτάθλημα και τον γύρο του θριάμβου είχε περάσει στον Ζαχαρία Πυτιχούτη τη σημαία με την οποία έτρεξε στο φαληρικό στάδιο.

Μάλιστα τα τελευταία χρόνια μετά από κάθε ματς περίμενε μετά το τέλος των αγώνων ώστε να συνομιλήσει στους ποδοσφαιριστές που τους είχε σαν παιδιά του.

ADVERTISING

Inline Image

Ο άλλοτε φροντιστής του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια έδινε μία τεράστια μάχη, την οποία, τελικά, δεν κατάφερε να κερδίσει. Ο Στέφανος Αρών, αντιμετώπιζε εδώ και καιρό προβλήματα υγείας, ενώ το γεγονός πως τα τελευταία χρόνια ήταν τετραπληγικός, του έκανε δύσκολη οποιαδήποτε κίνησή του. Και πάλι όμως ακόμα και με το καροτσάκι φρόντιζε όποτε μπορούσε να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του ομάδα.

Inline Image

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μάλιστα μέσω σχετικού tweet έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείου του:

"Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια ενός εκ των πιο πιστών και εμβληματικών φιλάθλων του Συλλόγου μας, του Στέφανου Αρών. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Καλό Παράδεισο κυρ Στέφανε...".

Inline Image

Ενώ το tweet της πράσινης ΠΑΕ σημειώνει:

"Η οικογένεια του Παναθηναϊκού έχασε σήμερα τον άνθρωπο που κράταγε τη σημαία μας πάντα ψηλά, τον Στέφανο Αρών. Ο αιώνια πιστός στον Παναθηναϊκό Στέφανος έχασε την πολύμηνη μάχη που έδινε, φεύγοντας σε ηλικία 83 ετών. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι κυρ Στέφανε".

Inline Image

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.