ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Το απόλυτο για τα πράσινα τμήματα υποδομής στη Super League

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το τρία στα τρία έκαναν Νέοι, Έφηβοι και Παίδες του Παναθηναϊκού επικρατώντας επί των Ατρόμητου και Αστέρα και παίρνοντας σημαντικές νίκες ενόψει της συνέχειας.

Το απόλυτο στα τρία παιχνίδια που έδωσαν πέτυχαν τα τμήματα υποδομής στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της Super League. Οι "πράσινοι" κέρδισαν τον Ατρόμητο για το Κ19 και το Κ15 ενώ οι Έφηβοι επικράτησαν επί του Αστέρα για το πρωτάθλημα Κ17.

Στους Νέους ο Παναθηναϊκός μετά την επικράτηση του επί του Ατρόμητου με 4-2 ανέβηκε στην πέμπτη θέση ενώ οι Έφηβοι με το 4-0 επί του Αστέρα είναι μόνοι στη δεύτερη θέση. Τέλος οι Παίδες του τριφυλλιού έκανε το εννιά στα εννιά και παραμένουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα χωρίς να έχουν χάσει ούτε βαθμό.

ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων την Κυριακή το πρωί ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο και αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα επικράτησε με 4-2 και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση. Η νίκη των πράσινων γίνεται ακόμα σημαντικότερη από το γεγονός πως το τριφύλλι έπαιξε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με δέκα παίκτες.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με αυτογκόλ που πέτυχε η άμυνα του Ατρόμητου ενώ το 2-0 έγινε από τον Καλομοίρη. Λίγο αργότερα το "τριφύλλι" έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αυστηρής αποβολής του Καραγιάννη. Οι πράσινοι όμως κατάφεραν να φτάσουν σε τρίτο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους μετά από ασίστ του Καλομοίρη και τελείωμα του Ζαγαρίτη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περιστερίου μπήκε πιο δυνατά στο ματς και μείωσε σε 3-2 εκμεταλλευόμενη το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Ο Παναθηναϊκός όμως πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Ηλιάδη που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Παναθηναϊκός (Σ. Συλαϊδόπουλος): Χριστογέωργος, Καραγιάννης, Μανιδάκης, Βαγιαννίδης, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Ζαγαρίτης, Καλομοίρης, Σερπέζης, Παπαδόπουλος. Έπαιξαν και οι Σπίνος, Παλασκώνης, Παπαθανασίου.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-19 / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΤΕΣΣΑΡΑ ΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Οι Έφηβοι του Παναθηναϊκού το Σάββατο πήραν το ντέρμπι επί του Αστέρα αποδίδοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο και βάζοντας τέσσερα γκολ ικανοποιώντας απόλυτα τον τεχνικό του τριφυλλιού, Κώστα Φρατζέσκο.

Οι πράσινοι με την επικράτηση τους αυτή μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς και αποσπάστηκαν τέσσερις βαθμούς από τους τρίτους Αρκάδες.

Το 1-0 για το τριφύλλι έγινε στο πρώτο μέρος από τον Ρόμπι ενώ στο δεύτερο ημίχρονο το 2-0 και το 3-0 διαμόρφωσε ο Γογουβίτης ενώ το τελικό 4-0 έκανε ο Τουρκοχωρίτης λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Παναθηναϊκός (Κ. Φρατζέσκος): Χατζηγιανάκης, Ρόμπι, Γογουβίτης, Κούτσιας, Λαζαρίδης, Κόμης, Λεάντρο, Δημοσθενιάδης, Ανθουλάκης, Καρβούνης, Νιάρχος. Έπαιξαν και οι Βόσος, Παντελίδης, Λεονδάκης, Τουρκοχωρίτης, Λιούμης.

Αστέρας (Κ. Μπεντεβής): Καραχάλιος, Δούρος, Ξεπαπαδάκης, Διονυσόπουλος, Αλέμης, Τσιράκης, Αντωνάκης (85' Κολοστούμπης), Ανανιάδης, Μπέρκης, Μιχόπουλος, Γουσέτης (85' Ντερβίσι).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ, 3-2 ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Την ένατη νίκη σε εννιά παιχνίδια πέτυχαν το πρωί της Κυριακής οι Παίδες του Παναθηναϊκού επικρατώντας εκτός έδρας του Ατρόμητου με 3-2 στο σπουδαιότερο ματς της αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και έχασαν πέναλτι στο 5' της αναμέτρησης. Το τριφύλλι πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Αλεβιζάκη για να ισοφαρίσει εν συνεχεία ο Ατρόμητος στο 16' με τον Γκούσι. Ο Παναθηναϊκός έκανε το 2-1 με εύστοχη εκτέλεση του Βολάκη στο δεύτερο μέρος αλλά η ομάδα του Περιστερίου πέντε λεπτά πριν τη λήξη του δευτέρου ημιχρόνου, στο 76' με τον Μητρόπουλο έκανε το 2-2.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα παράτησε όμως και όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια πάλεψε μέχρι τέλους και τελικά δικαιώθηκε καθώς στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης πέτυχε το 3-2 με τον Αλχατζίδη και πήρε μια ακόμη νίκη.

Παναθηναϊκός (Θ. Μαυρουδής): Γρανδάκης, Τσεβάς, Αλεβιζάκης, Καπαματζιάν, Καλέργης, Ψύλλας, Προδρομίτης, Κυριόπουλος, Δήμος, Βολάκης, Καλοσκάμης. Έπαιξαν και οι Χαχούλης, Αγγελόπουλος, Καλός, Αλχατζίδης και Νταμπίζας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πέτρος Κοντοβράκης): Μπίμπας, Καρδάμης, Γκίνης, Πατσατζόγλου, Αρβανίτης, Κουτουλάκος, Καλαμάτας, Τσαντήλας, Ζαρκαλής, Αγκούσι. Έπαιξαν και οι Καλαμάτας, Τσιάβος, Ζήκος, Μούτσης, Μητρόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ