ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το δίλημμα του Κουρμπέλη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τον αρχηγό του στο 100% και ο Κουρμπέλης θα μιλήσει με τους Νταμπίζα - Δώνη για το ζήτημα του.

Υψηλές προσδοκίες είχε ο Δημήτρης Κουρμπέλης για την παρουσία του στα προκριματικά του Euro 2020, όμως η Ελλάδα ηττήθηκε εύκολα στο ΟΑΚΑ από την Ιταλία και την Αρμενία. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπαιξε μόνο στο πρώτο παιχνίδι και στο δεύτερο έμεινε στον πάγκο, αλλά η κρίση που ξέσπασε από το βράδυ της Τρίτης (11/6) επισκιάζει τα υπόλοιπα.

Ωστόσο, ο Κουρμπέλης δεν έχει παρά να περιμένει τις εξελίξεις και να αφοσιωθεί στις υποθέσεις που τον αφορούν. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ καλείται να πάρει μία απόφαση για το αριστερό γόνατο του, σε συνεννόηση με τους Νίκο Νταμπίζα, Γιώργο Δώνη και το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού.

Ο Κουρμπέλης ένιωθε ενοχλήσεις στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν, έχασε σχεδόν όλο τον Ιανουάριο επειδή πονούσε, ενώ ο Δώνης τον προφύλαξε στο τέλος για να μην τον επιβαρύνει. Όμως, είναι προφανές ότι η περσινή διαχείριση δεν μπορεί να επαναληφθεί τη νέα σεζόν, διότι δεν είναι βιώσιμο ένας παίκτης να παίζει συνέχεια με τραυματισμό.

Επί τάπητος έχει τεθεί η επιλογή της αρθροσκόπησης, που θα επιτρέψει στον Κουρμπέλη να ξεπεράσει οριστικά τις ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο. Από την άλλη, η επέμβαση έχει πάντα τις παρενέργειες της και ο Κουρμπέλης θα προτιμούσε να την αποφύγει. Άλλωστε, είχε απορρίψει το χειρουργείο πριν τα Χριστούγεννα και κατέφυγε στη συντηρητική αντιμετώπιση.

Είναι πιθανόν ο Κουρμπέλης να ζητήσει μία δεύτερη γνώμη από γιατρό εκτός Παναθηναϊκού, πριν αποφασίσει. Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα επείγει ώστε ο αρχηγός του Τριφυλλιού να ξεκουραστεί και να παρουσιαστεί στο 100% στην προετοιμασία, εν όψει μίας χρονιάς που προμηνύεται κομβική για τον ίδιο και για την ομάδα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ