ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το ενωτικό μήνυμα των Κολοβέτσιου, Μακέντα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Φεντερίκο Μακέντα με δυο ποσταρίσματα τους στα social media που διατηρούν έδωσαν το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε την ισοφάριση από την Ξάνθη στο παιχνίδι της Κυριακής στο 97' σε ένα παιχνίδι που συνοδεύτηκε από το πρώτο γκολ του Δημήτρη Κολοβέτσιου με την πράσινη φανέλα.

Ο 27χρονος αμυντικός ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε ανακοινωθεί πως συμφώνησε να συνεχίσει με την πράσινη φανέλα για τρία χρόνια ακόμα στη διάρκεια της Δευτέρας έδωσε το σύνθημα ενόψει της συνέχειας στο τριφύλλι.

Τόσο αυτός όσο και ο Φεντερίκο Μακέντα έδωσαν το σύνθημα ενόψει της συνέχειας με ποσταρίσματα στα social media που διατηρούν ενώ υπήρξαν ανάλογα ποσταρίσματα και από συμπαίκτες τους.

Ο Κολοβέτσιος έγραψε στο twitter: "Θα υπάρξουν και αυτές οι στιγμές...το σημαντικό είναι να μείνουμε όλοι μαζί όπως είμαστε πάντα...ΜΙΑ γροθιά!".

Ενώ από την πλευρά του ο Μακέντα πόσταρε: " "Κάποιες φορές όταν απογοητεύεσαι γίνεσαι πιο δυνατός. Και αυτό θα συμβεί σε εμάς".

Ο Μουνιέ εξέφρασε την απογοήτευση του για το αποτέλεσμα αλλά τη χαρά του για την επιστροφή του γράφοντας: "Απογοητευμένος από το αποτέλεσμα. Προσωπικά συνεχίζω να δουλεύω ώστε να έρθουν καλά αποτελέσματα".

Ενώ ο Μπουζούκης έβαλε μια πανηγυρική φωτογραφία και αρκέστηκε να γράψει: "Συνεχίζουμε όλοι μαζί". Λιτός ήταν και ο Ματιάς Γιόχανσον που πόσταρε: "Μια ομάδα, ένας στόχος".

Όσο για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακή, Χρήστο Δώνη, σημείωσε: "Συνεχίζουμε όλοι μαζί, όπως αρχίσαμε το καλοκαίρι. Μόνο πίστη". Και ο Βέργος έγραψε: "Συνεχίζουμε"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ