ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι δεν επηρέασε τις πληρωμές

Παναθηναϊκός: Το ντέρμπι δεν επηρέασε τις πληρωμές
alafouzos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά την οργή του για τα επεισόδια στο ματς με τον Ολυμπιακό, ο Αλαφούζος δεν έκανε πίσω για το πλάνο του στον Παναθηναϊκό.

Στις αρχές της εβδομάδας, ο Γιάννης Αλαφούζος διαβεβαίωσε τα διοικητικά στελέχη του Παναθηναϊκού ότι τα επεισόδια στο ντέρμπι δεν θα επηρεάσουν τον προγραμματισμό του. Οι ιθύνοντες της ΠΑΕ άκουσαν τα λεγόμενα του μεγαλομετόχου, αλλά είναι αλήθεια ότι περίμεναν τις πράξεις του.

Πράγματι, ο Αλαφούζος πλήρωσε όλους τους διακανονισμούς αυτές τις μέρες, με αποκορύφωμα την καταβολή των 150.000 ευρώ στον Αντρέα Στραματσόνι, ως προκαταβολή για τον συμβιβασμό τους. Επιπλέον, ετοιμάζεται να χρηματοδοτήσει το λογιστήριο με ένα μεγάλο ποσό την Παρασκευή, για να καλυφθούν οι τελευταίες υποχρεώσεις του Μαρτίου.

Τα πιο ακριβά "εμπόδια" έφυγαν από το δρόμο του Παναθηναϊκού για την αδειοδότηση, αλλά μερικές εκκρεμότητες παραμένουν. Όπως το χρέος στην Κάλιαρι από τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο, αφού ακόμα η διαπραγμάτευση δεν έχει τελεσφορήσει. Ωστόσο, είναι υποθέσεις που εύκολα ή δύσκολα, θα διευθετηθούν μέχρι τις 31/3.

Σε κάθε περίπτωση, είναι σημαντικό ότι ο Αλαφούζος δεν έκλεισε την... κάνουλα μετά τα έκτροπα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο εφοπλιστής δείχνει διατεθειμένος να σκληρύνει τη στάση του απέναντι σε συγκεκριμένη μερίδα οπαδών, αλλά θα συνεχίσει την εφαρμογή του πλάνου εξυγίανσης της ΠΑΕ, ώστε να μπορέσει να την πουλήσει στο απώτερο μέλλον.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ