ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Τεχέρο και Αντονίτο για τα δεξιά

Παναθηναϊκός: Τσεκάρει Τεχέρο και Αντονίτο για τα δεξιά
AP Photo/Joan Monfort AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία στο θέμα της απόκτησης του δεύτερου δεξιού μπακ κοιτάζοντας την ισπανική αγορά, με τις περιπτώσεις των Αλβάρο Τεχέρο και Αντονίτο να έχουν ξεχωρίσει.

Το θέμα της απόκτησης του δεύτερου δεξιού μπακ πίσω από τον Φακούντο Σάντσεθ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία στον Παναθηναϊκό. Μετά την αυριανή (14/9) μεταγραφική σύσκεψη θα καθοριστει και η τελική επιλογή των "πράσινων".

Εκτός από τον Λευτέρη Λύρατζη του ΠΑΟΚ, για τον οποίοι οι "πράσινοι" περιμένουν τις τελικές εξελίξεις και το κατά πόσο θα είναι εύκολο να αποδεσμευτεί από τον "Δικέφαλο" μετά το παιχνίδι της Τρίτης (15/9) με την Μπενφίκα, ο Τσάβι Ροκα έχει εστιάσει εκ νέου και στην ισπανική αγορά, όπου οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι έχει τρεις επιλογές.

Ο πρώτος είναι ο 24χρονος Αλβάρο Τεχέρο της Έιμπαρ (στην φωτογραφία μαρκάρει τον Γκριεζμάν), ο οποίος είναι ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ της ομάδας, ο οποίος έχει μεν συμβόλαιο έως το 2024 , αλλά είναι υπό παραχώρηση. Στα υπέρ της περίπτωσής είναι ότι πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά και ο Ντάνι Πογιάτος, γιατί προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε έχει καλή άποψη για αυτόν.

Η δεύτερη επιλογή από την ισπανική αγορά είναι ο 32χρονος Αντονίτο της Βαγιαδολίδ. Ο Ισπανός δεξιός μπακ έχει έως το 2021, ωστόσο πλέον βρίσκεται και αυτός σε διαδικασία που θέλει να αλλάξει παραστάσεις, αφού βρίσκεται στον σύλλογο από το 2018.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπάρχει και μία τρίτη επιλογή, το όνομα ωστόσο του τρίτου μεταγραφικού στόχου του "τριφυλλιού" δεν έχει δεν έχει διαρρεύσει μέχρι στιγμής.

AP Photo/Joan Monfort

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ