ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Βιγιαφάνιες... reloaded ένα μήνα μετά

Παναθηναϊκός: Βιγιαφάνιες... reloaded ένα μήνα μετά
EUROKINISSI

Ακριβώς ένα μήνα (21 Αυγούστου - 21 Σεπτεμβρίου) από την υποτροπή που υπέστη στο δεξιό προσαγωγό του (υπερέκταση), ο Λούκας Βιγιαφάνιες συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης των παικτών του Παναθηναϊκού.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης και μόνο προς το τέλος αποσύρθηκε σε αποφόρτιση με ατομικό πρόγραμμα, προκειμένου να αρχίσει να ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς.

Με δεδομένο πάντως, το γεγονός ότι έχασε το 80% των ημερών προετοιμασίας των παικτών του "τριφυλλιού", ο 29χρονος άσος θα χρειαστεί μίνιμουμ δύο εβδομάδες για να μπορέσει να μπει στις αποστολές των επίσημων αγώνων του Παναθηναϊκού.

Δεδομένα λοιπόν θα χάσει το ματς της επόμενης Δευτέρας (28/9) με την ΑΕΛ στο "Αλκαζάρ", ενώ είναι από οριακή ως πολύ δύσκολη, η παρουσία του στην αποστολή του αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο (4/10).

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται να είναι απόλυτα έτοιμος μετά την επόμενη διακοπή για τα ματς των Εθνικών Ομάδων. Από εκεί και πέρα, το σημερινό (21/9) πρωινό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα.

Όσοι έπαιξαν βασικοί στο φιλικό με τον Λεβαδειακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι Πούγγουρας, Εμμανουηλίδης, Χατζηθεοδωρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Senor, η ομάδα σας αποπνέει απογοήτευση
Πογιάτος: "Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από το πρώτο ημίχρονο"
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-0: Προβλημάτισε και πάλι
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ