ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: "Χρυσάφι" στα πόδια του Αϊτόρ η Μπεσίκτας

Παναθηναϊκός: "Χρυσάφι" στα πόδια του Αϊτόρ η Μπεσίκτας

Εξωπραγματικούς όρους περιλαμβάνει το συμβόλαιο που προσφέρει η Μπεσίκτας στον Αϊτόρ σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γείτονα χώρα για να τον πείσει να υπογράψει στους Τούρκους.

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια εξαιρετική πρόταση για τα δεδομένα του στον Αϊτόρ ώστε να τον κάνει δικό του αλλά η Μπεσίκτας σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ιστοσελίδα στην Τουρκία προσφέρει ένα εξωπραγματικό πόσο αλλά και όρους στο συμβόλαιο για να αποσπάσει την υπογραφή του 24χρονου Ισπανού.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα aspor.com αναφέρει πως άνθρωποι της Μπεσίκτας βρέθηκαν με τον Αϊτόρ και του προσέφεραν 5ετες (4+1) συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές που ξεπερνούν τις 650.000 ευρώ ενώ δίνουν και πριμ υπογραφής 600.000 ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται λόγος και για ένα ποσό προς τον εκπρόσωπο του παίκτη, που φτάνει τα 150.000 ευρώ αλλά και ρήτρα πώλησης 10 εκατομμυρίων ευρώ. Από την οποία ποσοστό 10% θα πάει στον ίδιο και 5% στο μάνατζερ του. Ενώ στο συμβόλαιο του προβλέπονται και μπόνους συμμετοχής στο Champions League και κατάκτησης πρωταθλήματος.

Αν φυσικά ισχύουν τα νούμερα που αναφέρουν οι Τούρκοι οι οποίοι συχνά-πυκνά τα φουσκώνουν τότε καταλαβαίνει κανείς πως ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κάνει κάποια αντιπρόταση παρά τη δεδομένη επιθυμία του Ισπανού να μην παίξει στην Τουρκία.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ