ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πογιάτος: "Δεν μείναμε ικανοποιημένοι από το πρώτο ημίχρονο"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντάνι Πογιάτος, μετά το φιλικό με τον Λεβαδειακό τόνισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος απ' όσα είδε από την ομάδα του στο πρώτο μέρος και σημείωσε πως πρέπει να υπάρξει βελτίωση.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Λεβαδειακό με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση την Κυριακή το απόγευμα με τον τεχνικό των πράσινων μετά το τέλος του αγώνα να τονίζει πως δεν έμεινε ικανοποιμένος απ' όσα είδε στο πρώτο μέρος και πως η ομάδα του θέλει ακόμα δουλειά και σημειώνοντας πως σε αυτές τις δύο εβδομάδες η ομάδα του θα διορθώσει τα κακώς κείμενα.

"Η αλήθεια είναι πως στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Είχαμε κάποιους παίκτες που ερχόντουσαν από τραυματισμό. Σίγουρα είδαμε πως υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιωθούν".

Για το αν ήταν μια εβδομάδα αυτοκριτικής και δουλειάς μετά την ήττα στην Τρίπολη και βοήθησε το "τριφύλλι" πως δεν είχαν ματς:
"Σίγουρα θέλουμε το χρόνο μας. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν. Αυτή η συγκεκριμένη εβδομάδα και η επόμενη θα μας δώσουν πράγματα ώστε να μπορέσουμε να προχωρήσουμε για το εντός έδρας ματς με τον Άρη".

Για το γκολ που λείπει από την ομάδα και τη συνεργασία Μακέντα-Καρλίτος:
"Κάθε φορά τα πράγματα πηγαίνουν και καλύτερα. Σήμερα παίξαμε με δύο καθαρά εξτρέμ με τον Αϊτόρ και τον Σαβιέρ. Βέβαια στην επίθεση μας έλειψε λίγο η φρεσκάδα. Θεωρώ όμως πως σιγά-σιγά θα βρούμε τα πατήματα μας".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ