ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προτάθηκε και αρέσει σε Νταμπίζα-Δώνη ο Κρίστιαν Λόπεθ

Προτάθηκε και αρέσει σε Νταμπίζα-Δώνη ο Κρίστιαν Λόπεθ

Ο 29χρονος επιθετικός της Λανς, Κρίστιαν Λόπεθ, που έμεινε ελεύθερος στα τέλη Ιουνίου είναι μια περίπτωση που εξετάζουν σοβαρά οι πράσινοι για την ενίσχυση της επίθεσης τους. (VIDEO)

Τα περιθώρια για τον βασικό επιθετικό του Παναθηναϊκού έχουν στενέψει και πλέον οι πράσινοι εξετάζουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι.

Ένας απ' αυτούς που έχουν προταθεί στους Νταμπίζα και Δώνη και αρέσει αρκετά είναι ο 29χρονος επιθετικός της Λανς, Κρίστιαν Λόπεθ.

Ο Ισπανός επιθετικός είναι 29 ετών (σ.σ. γεννημένος στις 24 Ιουλίου 1989) και προέρχεται από δυο τρομερές σεζόν στη Λανς όπου είχε σε 71 συμμετοχές 33 γκολ ενώ στο παρελθόν έχει παίξει και στην Κλουζ με 18 γκολ σε 51 αναμετρήσεις.

Ο Λόπες έμεινε ελεύθερος από τη Λανς στα τέλη Ιουνίου και αποτέλεσε έναν από τους βασικούς στόχους του Άρη για τη κορυφή της επίθεσης αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε. Επίσης ο Ισπανός επιθετικός έχει ως εκπρόσωπο του τον ίδιο που έφερε τον Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το κασέ του βέβαια είναι κοντά στις 400.000 ευρώ και είναι ακριβός για τα φετινά στάνταρ του Παναθηναϊκού αλλά δεν αποκλείεται οι πράσινοι να προσπαθήσουν να ρίξουν τις απαιτήσεις του για να τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ