ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτη για Παντελάκη σε αποστολή του Παναθηναϊκού

FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ÊÉÓÓÁÌÉÊÏÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεση του τον Παντελάκη και άφησε σε ένα ακόμη φιλικό εκτός τον Σιφναίο.

Με το Νώντα Παντελάκη για πρώτη φορά στη διάθεση του θα υποδεχθεί το βράδυ του Σαββάτου (18/8) ο Παναθηναϊκός τον Λεβαδειακό στην Καλλιθέα στο φιλικό που αναμένεται να αποτελέσει πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Εκτός έχει μείνει ο Κουρμπέλης που είναι τραυματίας ενώ ο Έλληνας προπονητής άφησε εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι τον Σιφναίο ενώ για πρώτη φορά άφησε εκτός τον Ρεγκάκο που δεν έχει υπογράψει ακόμα αλλά και τους Χαντζάρα και Κέζο.

Ο Δώνης θα έχει στη διάθεση του τους: Κότσαρη, Διούδη, Οικονόμου, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Πούγγουρα, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Θεοχάρη, Χατζηθεοδωρίδη, Τζανδάρη, Στάικο, Δώνη, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκη Χατζηγιοβάνη, Εμμανουηλίδη, Πίσπα, Σέχου και Παντελάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ξενόπουλος, Χριστογέωργος, Οικονομόπουλος, Ρεγκάκος, Χαντζάρας, Κέζος, Αγγελόπουλος, Αποστολάκης, Κουντουριώτης, Σιφναίος, Δημήτρουλας και οι τραυματίες Κουρμπέλης και Άλτμαν.

Όσοι βρίσκονται εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο το πρωί ενώ η προπόνηση της Παρασκευής περιελάμβανε ασκήσεις κατοχής και επιθετικής τακτικής. Οι πράσινοι χωρισμένοι σε τρία γκρουπ έπαιξαν παιγνίδι ενεργοποίησης στο μισό γήπεδο με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κουρμπέλης και αναμένεται την Κυριακή να μπει στο κανονικό πρόγραμμα.

ΔΟΚΙΜΗ ΜΕ ΜΟΥΝΙΕ ΩΣ ΦΟΡ

Αναφορικά με το φιλικό με τον Λεβαδειακό ο Γιώργος Δώνης θα κάνει πρόβα ενδεκάδας χωρίς να έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Κουρμπέλη ενώ προσανατολίζεται να δοκιμάσει και τον Άντονι Μουνιέ ως σέντερ φορ.

Ο Γάλλος είναι ο μόνος που δεν έχει δοκιμαστεί στη συγκεκριμένη θέση αλλά ο 49χρονος τεχνικός θέλει να δει και αυτόν πιστεύοντας φυσικά τόσο στην ποιότητα του όσο και στην εμπειρία του.

Άλλωστε βρισκόμαστε οκτώ μέρες πριν την έναρξη της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και ακόμα ο βασικός φορ δεν έχει αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ