ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σένκεφελντ: "Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, αλλά περνάω καλά εδώ"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ μίλησε στην πατρίδα του για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη ζωή στην Αθήνα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε εντολή στον Τσάβι Ρόκα να κλείσει με θετικό τρόπο την ανανέωση του Μπαρτ Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός στόπερ του Παναθηναϊκού μίλησε στην πατρίδα του για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως είναι ικανοποιημένος από τη ζωή στην Αθήνα.

Μεταξύ άλλων είπε στο voetbalzone.nl: "Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, αλλά περνάω καλά εδώ. Είμαι, επίσης, σίγουρος ότι θα είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη σεζόν και μου αρέσει πολύ η ατμόσφαιρα εδώ. Η Αθήνα είναι επίσης μια κορυφαία πόλη με την ιστορία της, τις όμορφες παραλίες και τα καλά πάρτι στην παραλία. Ωστόσο, δεν τα καταλαβαίνω γιατί πρέπει να καθίσουμε σε ένα ξενοδοχείο με ολόκληρη την ομάδα, μια μέρα νωρίτερα από κάθε παιχνίδι. Νομίζω ότι ο προπονητής θέλει με αυτόν τον τρόπο να δημιουργήσει κλίμα συγκέντρωσης.

Όταν σταματάω σε διόδια, υπάρχει πάντα κάποιος που φωνάζει “νικήστε”. Δεν το έχω ζήσει ποτέ αυτό στην Ολλανδία ή στην Αυστραλία, οπότε αυτό είναι πολύ ωραίο να βιώσω. Οι άνθρωποι εδώ μιλούν πραγματικά για το ποδόσφαιρο ασταμάτητα και είναι ακόμη πιο φανατικοί. Οι άνθρωποι έχουν συχνά δύο δουλειές εδώ και έχουν ακόμα λίγα χρήματα. Το ποδόσφαιρο είναι η διέξοδος και η περηφάνια τους. Γι' αυτό ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς ότι σταμάτησε για έξι εβδομάδες η αγωνιστική δραστηριότητα λόγω του ξεσπάσματος της πανδημίας. Ευτυχώς, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν.

Τώρα περνάω υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ δεν ξέρεις πώς πάνε τα πράγματα, αλλά κάποια στιγμή στο μέλλον θα ήταν πολύ ωραίο να επιστρέψω στην Ολλανδία. Στον Παναθηναϊκό, θα ήταν σπουδαίο να βγούμε στην Ευρώπη, ίσως το πετύχουμε μέσω του Europa League".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ