ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

To παρασκήνιο της συμφωνίας Παναθηναϊκού - Διούδη

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σωκράτης Διούδης ήρθε σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2023 και το Sport24.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο πίσω από το deal των δύο πλευρών. Η πρόταση ισπανικής ομάδας και η ατάκα του Τσάβι Ρόκα στην πλευρά του παίκτη.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει να αγωνίζεται -τουλάχιστον- μέχρι το 2023 ο Σωκράτης Διούδης. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για νέο τριετές συμβόλαιο, με τον 26χρονο τερματοφύλακα να επιβραβεύεται για την πολύ καλή εικόνα που παρουσιάζει τα τρία χρόνια που παίζει στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για το πρώτο deal του νέου Τεχνικού Διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα όσον αφορά σε ανανέωση συμβολαίου, αφού προηγήθηκαν οι μεταγραφές των Ανουάρ Τουχαμί και Ντόμινκικ Νάγκι. Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε το βράδυ της Δευτέρας (13/01) σε επικοινωνία που είχε ο Ρόκα με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΡΟΚΑ

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό είχε επανέλθει πριν από τρεις ημέρες με νέα βελτιωμένη πρόταση, η οποία άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Διούδη. Γενικότερα, ο διεθνής γκολκίπερ προτιμούσε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρά το γεγονός πως είχε επίσημη πρόταση από ομάδα της Ισπανίας, καθώς δεν ήθελε να ρισκάρει από την στιγμή που βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Τζον φαν Σιπ για την Εθνική ομάδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας θα κλείσει σε μία εβδομάδα, όταν θα επιστρέψει ο μάνατζερ του παίκτη από το εξωτερικό. Όσον αφορά στη ρήτρα, δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα προς το παρόν, αφού γενικότερα οι "πράσινοι" δεν βάζουν ρήτρες στα συμβόλαιά τους. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να υπάρξει μία συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών πριν πέσουν οι υπογραφές.

Πάντως, ήταν ξεκάθαρο ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήθελαν να διατηρήσουν τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ και μετά το καλοκαίρι. Χαρακτηριστική είναι η ατάκα του Τσάβι Ρόκα προς τον εκπρόσωπο του παίκτη: " Ο Διούδης είναι σημαντικός στα πλάνα μας και τον θέλουμε στην ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ