ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τζόνστον: "Έχω μπροστά μου μεγάλη σεζόν"

Τζόνστον: "Έχω μπροστά μου μεγάλη σεζόν"

Ο Μίκι Τζόνστον συμμετέχει στην αποστολή της Σέλτικ για τα προκριματικά του Champions League και περιμένει ευκαιρία. Μετά το Κόπα Άφρικα αποφασίζει ο Ντζουμ.

Στην Αυστρία μετέβη η Σέλτικ, η οποία θα πραγματοποιήσει ολιγοήμερη προετοιμασία πριν το παιχνίδι με τη Σαράγεβο για τα προκριματικά του Champions League. Με την αποστολή ταξίδεψε ο Μίκι Τζόνστον, ο οποίος υπολογίζεται από τον προπονητή, Νιλ Λένον. Τουλάχιστον σε πρώτη φάση, ο 20χρονος εξτρέμ δεν πρόκειται να δοθεί δανεικός.

Ο Τζόνστον μίλησε κατά την αναχώρηση της ομάδας και τόνισε ότι θα προσπαθήσει να κερδίσει φανέλα βασικού: " Νομίζω ότι έχω μπροστά μου μία μεγάλη σεζόν και ελπίζω να καθιερωθώ στην ενδεκάδα της Σέλτικ. Ελπίζω να τα καταφέρω. Πιστεύω ότι αν δείξω τις δυνατότητες μου στις προπονήσεις, θα πάρω μερικές ευκαιρίες, θα έχω κάνει την αρχή. Οι καλύτεροι θα παίξουν και εγώ θέλω να είμαι ανάμεσα τους. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, γιατί ο προπονητής βλέπει τους πάντες. Θα έρθει μαζί μας ο Καραμόκο Ντεμπελέ, που είναι μόλις 16 ετών!".

Το πρώτο σημάδι παραμονής στο Celtic Park για τον Τζόνστον ήταν η αλλαγή νούμερο. Από το "73", ο Σκωτσέζος στράικερ θα φοράει το "19" και έχει μάθει από τον προπονητή του ότι θα αποτελέσει μέρος του ροτέισον.

Στην αποστολή έχει συμπεριληφθεί και ο Λούις Μόργκαν, αλλά η κατάσταση του είναι διαφορετική. Οι Σκωτσέζοι ρεπόρτερ μεταφέρουν ότι η παρουσία του δεν έχει μόνιμο χαρακτήρα, αφού μόλις ανακοινωθεί η απόκτηση του Ντέιβιντ Τέρνμπουλ από τη Μάδεργουελ, ο Μόργκαν θα παραχωρήσει τη θέση του.

ΝΤΖΟΥΜ: "ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΠΑ ΑΦΡΙΚΑ"

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν "παίξει" στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, είναι ο Καμερουνέζος χαφ, Αρνό Ντζουμ. Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής συμμετέχει στο Κόπα Άφρικα 2019 με την πατρίδα του και έχει σε προτεραιότητα τη διοργάνωση. Για αυτό, μιλώντας στην ιστοσελίδα " africafootunited.com", ξεκαθάρισε ότι θα ασχοληθεί αργότερα με το μέλλον του:

" Έχω πολλές επιλογές. Μπορώ να συνεχίσω στη Χαρτς ή να πάω αλλού. Όμως, για την ώρα δεν με απασχολεί, διότι συγκεντρώνομαι για να παίξω καλά στο Κόπα Άφρικα. Θα σκεφτώ το ενδεχόμενο της μεταγραφής μετά τη διοργάνωση. Η πρόταση της Χαρτς για να ανανεώσω το συμβόλαιο μου είναι σε ισχύ και ασχολούνται οι μάνατζερ μου. Η πόρτα της ομάδας είναι ανοιχτή για μένα, αλλά θα ανακοινώσω την απόφαση μου μετά το τουρνουά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ