ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χατζηγιοβάνης - Μπουζούκης: "Είμαστε αδέλφια"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA) EUROKINISSI SPORTS

Οι δύο σκόρερ του Παναθηναϊκού στη Λάρισα παραχώρησαν μια κοινή απολαυστική συνέντευξη με το τέλος του αγώνα και δεν δίστασαν να φανερώσουν και ένα διαφορετικό πρόσωπο μιλώντας για την κοινή τους πορεία στο τριφύλλι.

Οι Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης σκόραραν και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στην ΑΕΛ και μετά το τέλος της αναμέτρησης παραχώρησαν μια κοινή απολαυστική συνέντευξη στην κάμερα της "NOVA".

Οι δύο τους στήθηκαν μπροστά από την κάμερα και απαλλαγμένοι από το άγχος, άνοιξαν την καρδιά τους και έδειξαν ένα διαφορετικό πρόσωπο μιλώντας όχι μόνο για το ματς με την ΑΕΛ αλλά και για την κοινή τους πορεία τα τελευταία επτά - οκτώ χρόνια στο τριφύλλι.

Επίσης ο Χατζηγιοβάνης μεταξύ άλλων τόνισε πως έκανε χαζομάρα στην εκτέλεση πέναλτι άλα Πανένκα, ζήτησε συγνώμη απ' όλους στον Παναθηναϊκό αλλά σημείωσε πως θα το επαναλάβει ξανά αν του δοθεί η ευκαιρία.

Από την άλλη ο Μπουζούκης στάθηκε στην ατάκα του Χατζηγιοβάνη μετά το δικό του γκολ κόντρα στην ΑΕΛ ο οποίος του είπε "Είμαι χαρούμενος για σένα".

Διαβάστε όλα όσα είπαν Χατζηγιοβάνης και Μπουζούκης στην κάμερα της "NOVA":

Ποιανού εκτέλεση πέναλτι ήταν καλύτερη:
Χατζηγιοβάνης: "Του "Μπούζου" αφού έστειλε τον γκολκίπερ από την άλλη".

Θα εκτελέσεις πέναλτι ξανά αλά Πανένκα:
Χατζηγιοβάνης: "Ναι".

Μπουζούκης: "Αυτή είναι η προσωπικότητα του Χατζηγιοβάνη".

Πως είδατε το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Κάνατε ένα καλό πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο μέρος δεν παίξατε τόσο καλά, ήταν θέμα κούρασης;
Χατζηγιοβάνης: "Μπορεί να έχει βγει η κούραση. Στο ημίχρονο είπαμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο. Αξίζαμε τη νίκη ξεκάθαρα".

Μπουζούκης: "Το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, το δεύτερο όχι τόσο. Αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί. Η ομάδα δείχνει ότι έχει ορθοποδήσει και πιστεύω θα πάμε καλύτερα".

Πλέον ο Παναθηναϊκός τα πάει καλύτερα, τι άλλαξε;
Μπουζούκης: "Υπήρχαν τρία ματς στην αρχή που δεν αποδώσαμε καλά. Αλλά μετά είχαμε καλό ρυθμό στους αγώνες, άσχετα με το αποτέλεσμα. Τα τελευταία παιχνίδια και οι νίκες μας έδωσαν ψυχολογία. Εμείς ξέραμε ότι έχουμε μια καλή ομάδα".

Χατζηγιοβάνης: "Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη πως στα τρία πρώτα ματς δεν μας έβγαιναν οι φάσεις, δεν είχαμε αποτελεσματικότητα. Στα τελευταία πέντε έξι παιχνίδια έχουμε ανέβει. Έχουμε πάθος, αποτελεσματικότητα, να συνεχίσουμε έτσι. Είμαστε καλή ομάδα και το δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια που παίζουμε".

Τι δεν πήγε καλά στην εκτέλεση του δεύτερου πέναλτι;
Χατζηγιοβάνης: "Η εκτέλεση για Πανένκα ήταν καλή, το θέμα ήταν πως δεν έπεσε ο τερματοφύλακας. Αν έπεφτε δεν θα το έπιανε. Είναι κάτι που το κάνω αυθόρμητα. Μετά που το ξανασκέφτηκα κατάλαβα πως είχα κάνει λάθος. Πρέπει να το κάνεις στη σωστή στιγμή, σήμερα πιστεύω δεν ήταν στη σωστή στιγμή. Είχα βάλει το πρώτο πέναλτι, ήθελα να πετύχω και δεύτερο γκολ. Και έκανα χαζομάρα".

Είδαμε ζήτησε και συγνώμη μετά το χαμένο πέναλτι στον προπονητή σου;
"Ζήτησα συγνώμη γιατί εκπροσωπούμε τον Παναθηναϊκό. Το είπα και στον προπονητή μου και μου είπε "Εντάξει γίνονται αυτά δεν πειράζει".

Πόση ώρα σου έκανε για να αφήσεις πίσω σου αυτό το χαμένο πέναλτι;
Χατζηγιοβάνης: "Νομίζω πρέπει να ήταν πέντε λεπτά που έκανα εκφράσεις αλλά μετά έλεγα από μέσα μου "Πρέπει να το ξεχάσεις, θα βάλεις και άλλο γκολ".

Γιάννη θα εκτελούσες πέναλτι αλά Πανένκα:
Μπουζούκης: "Δεν λέμε τα μυστικά στον αέρα".

Περιμένετε τα ντέρμπι που έρχονται;
Μπουζούκης: "Το έχουμε ξαναπεί πως όταν παίζεις ένα ντέρμπι σε μεγαλώνει. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίξει. Δύσκολα ματς με δύσκολους αντιπάλους, στα ντέρμπι έχουμε αποδώσει καλά".

Χατζηγιοβάνης: " Είναι για κάθε ποδοσφαιριστή η καλύτερη εμπειρία. Αν σκεφτούμε πως στο παρελθόν βλέπαμε στην τηλεόραση αυτά τα ματς και τώρα μας δίνετε η δυνατότητα να παίξουμε είναι σημαντικό".

Έχετε σκοράρει ξανά και οι δύο;
"Στον Παναθηναϊκό όχι. Στην Εθνική το έχουμε κάνει στο γήπεδο του Ατρόμητου".

Είστε μαζί από την ακαδημία. Έχετε μια καλή σχέση, είστε και φίλοι;
Χατζηγιοβάνης: "Εγώ με τον "Μπουζ" έχουμε καλή σχέση πολλά χρόνια. Θυμάμαι να καθόμαστε οι δύο μας και να τα συζητάμε να μην παίζει στην Κ20 και να του λέω κάποια στιγμή θα παίξουμε μαζί στην πρώτη ομάδα, όπως και γίνεται τώρα".

Μπουζούκης: "Επτά - οκτώ χρόνια είμαστε μαζί και νοιώθω χαρούμενος για το φίλο μου. Εμένα αυτό που μου άρεσε ήταν πως μετά το γκολ ήρθε ο Τάσος και μου είπε είμαι χαρούμενος για σένα. Δεν τους νοιώθω απλά συμπαίκτες μου αλλά οικογένεια μου".

ΣΕ ΡΟΛΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΥΖΟΥΚΗΣ

Εν συνεχεία οι Μπουζούκης και Χατζηγιοβάνης άλλαξαν ρόλο. Οι δύο ποδοσφαιριστές πήραν το μικρόφωνο, πέρασαν στο ρόλο του δημοσιογράφου και έκανε ερωτήσεις ο ένας στον άλλο. Αρχικά ο Χατζηγιοβάνης στον Μπουζούκη και εν συνεχεία άλλαξαν οι ρόλοι:

Θες να φορέσεις κάποια στιγμή τη φανέλα με το νούμερο "10" στον Παναθηναϊκό;
Μπουζούκης: "Κάποια στιγμή θα ήθελα να το φορέσω. Ναι θα το φορούσα. Μου έχει γίνει ξανά αυτή η ερώτηση είχα απαντήσει πως ακόμα δεν είμαι έτοιμος".

Είσαι του σπιτιού ή του έξω;
Μπουζούκης: "Προσπαθούμε να τα έχουμε και τα δύο σε νορμάλ επίπεδα".

Πότε θα παντρευτείς;
Χατζηγιοβάνης: "Η αλήθεια είναι πως έχω 3,5 χρόνια σχέση με μια κοπέλα. Την αγαπώ πολύ, θέλω να παντρευτώ στην ηλικία 27 ετών. Θέλω η κόρη μου ή ο γιος μου να με προλάβει να παίζω μπάλα".

Ποιο αμάξι θα ήθελες να πάρεις αν τα κατάφερνες;
Χατζηγιοβάνης: "Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα μου. Για να πάρεις ένα αυτοκίνητο που είχες όνειρο από μικρός πρέπει να έχεις τη δυνατότητα. Αν μου δοθεί θα ήθελα το Audi TTRS. Επίσης θα ήθελα τώρα που μου δίνετε η δυνατότητα να πω στην οικογένεια μου πως την αγάπω. Είναι σημαντικοί στη ζωή μου, όλη η οικογένεια μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ