ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χρ. Δώνης: "Το χειρότερο είναι πως δεν έχουμε κάνει δύο σερί νίκες"

SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÂÏËÏÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χρήστος Δώνης μετά το τέλος του αγώνα με το Βόλο και το ισόπαλο αποτέλεσμα αναφέρθηκε στην αστοχία των πράσινων που δεν αφορά μόνο το σέντερ φορ αλλά και τα εξτρέμ και τα χαφ του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο από το Βόλο πληρώνοντας την αστοχία όχι μόνο των επιθετικών του αλλά όλων των παικτών από τη μέση και μπροστά σύμφωνα με το Χρήστο Δώνη ενώ ο νεαρός μέσος υποστήριξε πως το χειρότερο πράγμα για το τριφύλλι είναι πως δεν μπόρεσε να φτάσει μετά από 13 ματς σε δύο συνεχόμενες νίκες.

"Άρχισε ιδανικά για εμάς το ματς με ένα γκολ αρκετά γρήγορα. Στο πρώτο μέρος είχαμε και άλλες φάσεις για να πετύχουμε το 2-0 και σε ένα τρανζίσιον του Βόλου έγινε το πέναλτι και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος κάναμε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σέντερ φορ αλλά με όλη την ομάδα και πρέπει να το φτιάξουμε".

Στο δεύτερο μέρος που η ομάδα άλλαξε σύστημα φάνηκε να υπάρχει μεγαλύτερη άνεση, το νιώσατε και εσείς;
"Ήταν σίγουρο ότι ο Βόλος μετά το 1-1 θα κλείσει τους χώρους να μας δυσκολέψει. Δεν ξέρω που μπορεί να φτάσει αυτό, αν δεν σκοράρουμε. Θα πρέπει να το βελτιώσουμε σε μεγάλο βαθμό. Συνέχεια είχαμε τη μπάλα γύρω-γύρω από την περιοχή αλλά δεν μπορούμε να τη σπρώξουμε στα δίχτυα".

Οι ομάδες που είναι πάνω από εσάς χάνουν βαθμούς αλλά χάνετε και εσείς, έχεις σκεφτεί πως μπορεί η ομάδα να μην βρίσκεται στο τέλος στην πρώτη εξάδα;
"Δεν θέλω να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Μέχρι την 4η θέση υπάρχουν δύο-τρεις πόντοι διαφορά. Το τραγικό είναι πως δεν έχουμε κάνει δεύτερη συνεχόμενη νίκη, έχουν περάσει 13 ματς στον πρώτο γύρο και δεν έχουμε κάνει δεύτερη νίκη".

Τι σας μένει μένει μετά τον πρώτο γύρο;
"Τα πήγαμε καλά στα ντέρμπι που δεν είχαμε πάει καλά πέρυσι δεν έχουμε πάει καλά με τις υπόλοιπες ομάδες. Η εκκίνηση και δη τα ματς με Άρη και ΟΦΗ κακά. Βελτιωθήκαμε κάπως αλλά αυτό που μετράει είναι το γκολ".

Βλέπεις σημάδια βελτίωσης όμως στα τελευταία παιχνίδια;
"Σίγουρα υπάρχει σταθερότητα και βελτίωση αλλά έχω κουραστεί να έρχομαι και να λέω παίξαμε καλά αλλά δεν πήραμε αποτέλεσμα. Σήμερα παίξαμε ιδίως στο δεύτερο μέρος καλά, κάναμε ευκαιρίες αλλά αν δεν βάζεις γκολ τι να το κάνεις".

Τι φταίει για αυτό;
"Το γκολ είναι πολλά πράγματα. Δεν μιλάω για το φορ αλλά τα χαφ και τα εξτρέμ. Μπορεί να μας λείπει ένας παίκτης που να είναι μέσα στην περιοχή να την ακουπάει και να την βάζει όπως ο Μπλάνκο. Ο Μακέντα είναι ένας φορ που κάνει πολλά πράγματα, βοηθάει στην ανάπτυξη προσπαθούμε και εμείς να τον τροφοδοτούμε αλλά έχουμε πρόβλημα στο γκολ".

Υπάρχει κάποιο νέο για το συμβόλαιο σου;
"Δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Θα μιλήσω με την ομάδα και θα αποφασίσουμε μαζί. Ξέρω τους ανθρώπους που είναι στη διοίκηση αυτή τη στιγμή θα μιλήσουμε και θα δούμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ