ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Επίσημο: Ο Σεράφ στον Πανιώνιο

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / ΦΙΛΙΚΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Σεράφ, Πανιώνιος EUROKINISSI

Ο Ζιανί Σεράφ προπονείται εδώ και καιρό με τον Πανιώνιο, έχει παίξει σε φιλικά και την Τετάρτη (15/8) η ΠΑΕ ανακοίνωση την απόκτησή του.

Το 12ο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου είναι ο Ζιανί Σεράφ. Πρόκειται για Γαλλοαλγερινό επιτελικό μέσο, ο οποίος είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.70. Εδώ και αρκετό καιρό ο ποδοσφαιριστής είναι ενσωματωμένος στην προετοιμασία των "κυανέρυθρων" και μάλιστα έχει συμμετάσχει σε φιλικά.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γάλλου ποδοσφαιριστή Ζιανί Σεράφ. Ο Ζιάνι Σεράφ γεννήθηκε στις 5 Ιουλιου του 1994, έχει ύψος 1,70 και αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού μέσου. Ξεκίνησε την καριέρα του από την γαλλική Μονπελιέ όπου υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στους: Βιλανόβα (Ισπανία), Σαούρα (Αλγερία) και Ταρμπές (Γαλλία)".

Ο Σεράφ ξεκίνησε την καριέρα του από την Μονπελιέ. Μέχρι σήμερα ο Πανιώνιος έχει αποκτήσει τους Σωτήρη Τσιλούλη, Ζερεμί Μαλέρμπ, Ρόλαντ Άλμπεργκ, Μαξίμ Ντε Ταντεό, Αμπντουλαγέ Κεϊτά, Ουμάρ Καμαρά, Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες, Βασίλη Ρέντζα, Αμίρη Κούρντι, Φίλιπ Μανόιλοβιτς και Μίλαν Κότσιτς.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τον πίνακα των μεταγραφών της Super League και όχι μόνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ