ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Φιλική επικράτηση του Πανιωνίου επί της Ομόνοιας με 1-0

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πανιώνιος επικράτησε σε φιλικό που διεξήχθη στην Πολωνία της Ομόνοιας με 1-0 με τον Ρόλαντ Άλμπεργκ να είναι ο σκόρερ της αναμέτρησης.

Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής στη φιλική αναμέτρηση με την Ομόνοια που διεξήχθη στην Πολωνία με τους "κυανέρυθρους" να επικρατούν με 1-0 χάρη σε γκολ του Άλμπεργκ.

Η ομάδα του Ανιγκό είχε δυο καλές ευκαιρίες στο 21' όταν ο Μασούρας έκανε το σουτ και ο Λόπεζ έδιωξε ενώ στο 24' ο Σπιριντόνοβιτς βγήκε τετ α τετ με τον Μεχία αλλά νικήθηκε. Στο 37' όμως ο Πανιώνιος άνοιξε το σκορ με τον Άλμπεργκ ο οποίος με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο μέρος η Ομόνοια ανέβασε την απόδοση της και είχε καλές στιγμές για να φτάσει στην ισοφάριση με τους Ντάρμπισιρ στο 54' και Μόντες στο 62' ενώ και ο Βύντρα θα μπορούσε στο 72' να κάνει το 1-1.

Οι πολλές αλλαγές που έκανε ο Ανιγκό επηρέασαν τον Πανιώνιο με τους Κύπριους να είναι απειλητικοί και στο τελευταίο δεκάλεπτο και να έχουν και άλλες ευκαιρίες χωρίς όμως να φτάνουν στην ισοφάριση.

Πανιώνιος:Μαλέρμπ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Σαραμαντάς, Άλμπεργκ, Σταυρόπουλος, Οικονομίδης, Μασούρας, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς, Κεϊτά.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Ντε Ταντέο, Μίκο, Κόρμπος, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σεράφ, Καμαρά, Γεσίλ.

Ομόνοια: Μεχίας, Γκαφούρ, Βύντρα, Λόπεζ, Μανρίκε, Τζαΐλσον, Λοέ, Άλεξ, Χριστοφή, Ραμίρεζ, Ντάρμπισιρ.

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ