ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ντομίνγκες: "Όσα γίνονται μου θυμίζουν θρίλερ ή ταινίες επιστημονικής φαντασίας"

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αμυντικός του Πανιωνίου, Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα των "κυανέρυθρων" μιλώντας για τον κορονοϊό και τα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ελλάδα σε αντίθεση με την πατρίδα του τη Βραζιλία.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός του Πανιωνίου, Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και μίλησε για όσα... δεν γίνονται στην πατρίδα του τη Βραζιλία εκφράζοντας τη διαφωνία του ενώ αναφέρθηκε και στα μέτρα που έχουν παρθεί στην Ελλάδα και είναι αυστηρά.

Ο Ντομίνγκες αναφέρθηκε και στην καθημερινότητα που την περνάει όλη ώρα με τη γυναίκα του και τις δύο του κόρες και είναι 24ώρες το 24ωρο μαζί τους.

Η συνέντευξη του Βραζιλιάνου στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου αναφέρει:

Η καθημερινότητα όλων μας έχει αλλάξει δραματικά, λόγω των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19. Όπως είναι φυσικό και οι επαγγελματίες αθλητές αυτή την περίοδο, είναι υποχρεωμένοι να παραμένουν σπίτι τους, προκειμένου να προστατέψουν τους εαυτούς τους, τις οικογένειές τους, αλλά και το κοινωνικό σύνολο. Ένας από αυτούς είναι και ο Λουίς Γκουστάβο Ντομίνγκες.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, παραμένει φυσικά στην Ελλάδα και περιμένει και αυτός την λήξη των μέτρων, προκειμένου να επιστρέψει στην κανονική δράση μαζί με τους συμπαίκτες του. Πως περνάει όμως τη μέρα του στο σπίτι;

Πως βλέπει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, τόσο στη χώρα μας, όσο και στην πατρίδα του, αλλά και στην υφήλιο; Ο Λουίς Ντομίνγκες μίλησε για όλα αυτά στο panioniosfc.gr

"Οι καταστάσεις που ζούμε είναι πρωτόγνωρες. Πραγματικά μου θυμίζουν ταινία θρίλερ ή επιστημονικής φαντασίας. Όμως πρέπει όλοι μας να προσαρμοστούμε και να κάνουμε αυτό που μας λένε οι αρχές και οι υπεύθυνοι. Πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είναι η υγεία μας και αυτή πρέπει να προσέξουμε", λέει αρχικά ο Ντομίνγκες και συνεχίζει: "Στην Ελλάδα η Κυβέρνηση ενήργησε γρήγορα και κατάφερε να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα. Πραγματικά χαίρομαι που είμαι στην Ελλάδα και βλέπω πως ο κόσμος έχει επιδείξει μεγάλη αυτοσυγκράτηση. Σε σύγκριση με άλλα κράτη, βλέπω ότι η Ελλάδα έχει καταφέρει να κρατήσει χαμηλά τα ποσοστά σε κρούσματα και σε θανάτους, τη στιγμή που όλοι βλέπουμε τι γίνεται στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, αλλά και στις ΗΠΑ".

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε όπως ήταν φυσικό και τη σύγκριση με την κατάσταση που επικρατεί αυτή την εποχή στην πατρίδα του: "Στη Βραζιλία ο πρόεδρος Μπολσονάρο ακολουθεί μια τακτική την οποία προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ όλοι λένε ότι το καλύτερο για αυτή την πανδημία είναι να μένουμε σπίτι, αυτός έχει επιλέξει να μην πάρει μέτρα. Μάλιστα το Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας διαφωνεί μαζί του, όμως δεν αλλάζει τη γνώμη του. Βλέπω εδώ στην Ελλάδα ότι υπάρχει συμφωνία και όλοι μαζί προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα αποτελέσματα να είναι καταπληκτικά. Στη Βραζιλία δεν γίνεται το ίδιο και φοβάμαι πως η κατάσταση θα γίνει εξαιρετικά δύσκολη".

Από την όλη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας, υπάρχουν βέβαια και θετικά στοιχεία, που θα πρέπει να κρατήσουμε μετά το τέλος της. Ένα από αυτά, όπως μας εξηγεί ο Ντομίνγκες, είναι και ο χρόνος που περνούμε με τις οικογένειές μας: "Πραγματικά αυτή την περίοδο, έχω καταφέρει να απολαμβάνω το χρόνο με την οικογένειά μου. Για εμάς τους επαγγελματίες αθλητές, οι πολλές ώρες εκτός σπιτιού για προπονήσεις και αγώνες, αλλά και τα ταξίδια, δεν μας επιτρέπουν να βλέπουμε όσο θέλουμε τους δικούς μας. Αυτή την περίοδο όμως, έχω αφοσιωθεί στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τις δύο κόρες μου και πραγματικά είναι υπέροχο που είμαι 24 ώρες τη μέρα μαζί τους. Προσπαθώ φυσικά και εντός σπιτιού να ακολουθώ το πρόγραμμα που έχει καταρτίσει ο γυμναστής της ομάδας, Βασίλης Καλαποθαράκος και να διατηρούμε στην κατάσταση που πρέπει, για να είμαι έτοιμος όταν ξεκινήσουν και πάλι οι υποχρεώσεις μας. Μιλάω πολύ με τους δικούς μου στη Βραζιλία και ενημερώνομαι για την κατάσταση εκεί. Παίζω με τα κορίτσια, βλέπουμε ταινίες με την γυναίκα μου, γενικά κάνουμε πράγματα που μας είχαν λείψει".

Τελειώνοντας, ο Λουίς στέλνει και το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και γενικά σε όλο τον κόσμο: "Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά στους γίγαντες οπαδούς του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη για να το ξεπεράσουμε όλο αυτό και σύντομα να είμαστε και πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο. Καλή δύναμη και σε όλο τον κόσμο, στην Ελλάδα και το εξωτερικό".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ